РАЗВЕО СЕ ПЕТАР СТРУГАР: Тачка на двогодишњи брак са супругом Ољом

Новости онлајн

29. 09. 2022. у 20:40

ГЛУМАЦ Петар Стугар, кога љубитељи филмова имају прилике да виде у остварењу “Златни дечко”, развео се од супруге Оље, иако њихов брак за време док су били заједно није експонирао.

РАЗВЕО СЕ ПЕТАР СТРУГАР: Тачка на двогодишњи брак са супругом Ољом

Фото: Принтсцреен/Јутјуб

- Оља и Петар су одлучили да се разиђу и свако крене својим путем. Остали су у пријатељским односима као и што су били пре него су упловили у брачну заједницу. Њихов разлаз није имао трзавица, али нису могли да функционишу као брачни партнери, па су зато одлучили да је растанак најбоља солуција за добробит њиховог сина. Петар и Оља одлично функционишу одвојено и посвећени су родитељи малом Иву. Договарају се око свих обавеза које имају према сину - наводи избор, пише “Блиц”.

- Њихов однос је проистекао из пријатељства, па ће тако и наставити. Трећа особа није крива за разлаз, па тако нема простора за разне спекулације. Оно што је битно да су њих двоје посвећени сину, како би му обезбедило безбрижно детињство.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Strugar (@p_strugar)

Ова сазнања потврдио је и сам глумац, али није желео да коментарише детаље из приватног живота.

Иначе, Петар из првог брака са колегиницом Иваном Николић има сина Зарију, с којим проводи доста времена, па их често љубитељи јахања могу видети заједно како проводе време у ергели.

- Зарија јаше од треће године. Мала деца док мало не стасају не могу да науче да јашу, али могу полако да траже баланс и да се друже са животињама, да се опусте с коњима у њиховом присуству, да осете енергију. Има разних вежбица које деца раде на коњу, њихова кретња се усклађује, због баланса, са кретњом коња - рекао је раније Петар.

БОНУС ВИДЕО: 

ТИТОВА ВИЛА ОД 50 МИЛИОНА ДОЛАРА: Погледајте како изгледа једна од најстаријих вила у Њујорку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СРБИЈА МОРА ДА ПОБЕДИ ШВАЈЦАРСКУ, АЛИ... Тријумф можда не буде довољан, ево и зашто! Орлови можда прођу даље и жребом

СРБИЈА МОРА ДА ПОБЕДИ ШВАЈЦАРСКУ, АЛИ... Тријумф можда не буде довољан, ево и зашто! "Орлови" можда прођу даље и жребом

СРБИЈА је веровала да ће Бразил да добије Швајцарску, то се и десило. Али, жеља целе нације да "орлови", у случају победе против "сајџија". прескоче селекцију Мурата Јакина на другој позицији на табели - не само да је засад само жеља, већ можда не буде сама по себи довољна.

28. 11. 2022. у 19:57

Коментари (0)

РУШИ МИ СЕ СВЕТ: Прво оглашавање Бекуте о Мркином тестаменту (ФОТО)