БАНЕ МОЈИЋЕВИЋ ПОНОВО ЗАЉУБЉЕН: Певач девојку нашао преко друштвених мрежа

Novosti online

27. 06. 2022. у 23:11

ПЕВАЧ Бане Мојићевић све је изненадио када је пре три године саопштио да се развео од супруге Милице са којом има сина Радоша и ћерку Машу, а сада је открио да је поново заљубљен.

БАНЕ МОЈИЋЕВИЋ ПОНОВО ЗАЉУБЉЕН: Певач девојку нашао преко друштвених мрежа

Фото: Принтсцреен/Инстаграм/mojicevic.bane

Раније је истакао да је са бившом супругом остао у одличним односима, а нову девојку је упознао преко друштвених мрежа.

- Заљубљен сам. Љубав је узвраћена, имам девојку. Она нема везе са јавним послом. Направио сам баланс између јавног живота и нормалног. Ја некако бирам мирне, нормалне и повучене девојке. Морају душе да нам се препознају да бисмо били у вези. Неколико месеци смо заједно. Ја сам три године после развода био спреман за нове ствари. Научио сам да не планирам ништа, не желим да планирам заједнички живот. Битно ми је да сам испуњен, не размишљам о томе. Нека све иде лагано. Не бих поново стао на луди камен, али ако је то превелика жеља моје драге пристао бих. Упознали смо се преко друштвених мрежа - рекао је певач.

Бане Мојићевић прославио се у првој сезони Звезда Гранда, када је и победио 2004. године, а уговор с Грандом потписала је тада његова мајка, јер је Бане још био малолетан. Постао је миљеник публике, одувек важи за једног од најкултурнијих и најшармантнијих певача.

БОНУС ВИДЕО - Јелена Карлеуша о "Звездама Гранда"

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ТРИ ДЕСТИНАЦИЈЕ - ТРИ ФЕНОМЕНАЛНА XANADU ХОТЕЛА: Ни са једним нећете погрешити, који год да буде ваш избор за одмор