ИЗГУБИЛА САМ ДЕВЕТОРО ДЕЦЕ ЗБОГ ПОБАЧАЈА: Шерон Стоун се отворила о трагичном губитку (ФОТО)

Novosti online

27. 06. 2022. у 21:12

ШЕРОН Стоун је пре неколико дана одлучила да открије један трагичан податак из свог живота.

ИЗГУБИЛА САМ ДЕВЕТОРО ДЕЦЕ ЗБОГ ПОБАЧАЈА: Шерон Стоун се отворила о трагичном губитку (ФОТО)

Фото: АП

Саопштила је да је имала девет побачаја и истакла је да су то и физички и емоционално страшно тешке ствари, као и то да се многим женама које изгубе трудноћу намеће „осећање кривице и неуспеха“.

Стоунова је открила ове детаље одговарајући на Инстаграм пост о интервјуу америчке плесачице Пете Мергатројд у ком је за магазин Пипл говорила о губитку трудноће.

- Ми као жене немамо где да дискутујемо о дубини таквог губитка. Изгубила сам деветоро деце због побачаја - написала је звезда Ниских страсти.

Шездесетчетворогодишња глумица пати од ендометриозе због чега није успела да има своју биолошку децу, али има три сина која је усвојила.

- Физички и емоционално то нису лаке ситуације, али смо натеране да тај бол носимо саме и потајно уз осећање кривице и неуспеха. Уместо да осетимо саосећање и емпатију које нам у лечењу тога толико требају - истакла је глумица.

Додала је и да је однос преовлађујуће мушке културе према здрављу и добробити жена неук, а често и веома непријатељски и угњетавачки.

Рут Бендер Атик, директорка америчког Удружења жена које су изгубиле трудноћу, поздравила је глумичин коментар и рекла да је потребна велика храброст, посебно за жене у јавном животу, да причају о нечему као што је побачај.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

(ртс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НАЈБОЉИ ОД НАЈБОЉИХ: Луксуз који је непревазиђен, употпуњен невероватном природом и у потпуној интими зелених брдашца Бодрума