НОЛЕ ПОМАЖЕ ДЕЦИ РУДАРА: Фондација нашег најбољег тенисера придружила се хуманитарној акцији Удружења драмских уметника

В. Н.

25. 05. 2022. у 07:26

ХУМАНИТАРНИ догађај Удружења драмских уметника Србије "Брод плови за децу рудара" гласно је подржала "Новак Ђоковић" фондација, која је откупила део улазница за представу заказану за 3. јун у "МТС дворани". На сваку накнадно купљену улазницу, фондација славног тенисера одговориће донацијом у истом износу.

НОЛЕ ПОМАЖЕ ДЕЦИ РУДАРА: Фондација нашег најбољег тенисера придружила се хуманитарној акцији Удружења драмских уметника

Приватна архива

Циљ овог догађаја је да се од продатих карата прикупе средства за децу рудара настрадалих у руднику Соко у Сокобањи.

- Срећа и добробит деце су примарни циљ нашег деловања и надамо се да ћемо допринети да деца сокобањских рудара имају што боље услове за одрастање. Почаствовани смо што смо у могућности да присуствујемо чувеној представи у изведби наших најталентованијих уметника, који су пре свега добри и емпатични људи - изјавила је Маја Кремић, национална директорка "Новак Ђоковић" фондације.

Представа "Брод плови за децу рудара" базирана је на култној представи "Брод плови за Београд" Атељеа 212. Комад ће за ову прилику бити допуњен кратким сценама из популарних монолога, реситала поезије и музичких нумера. Посетиоци ће уживати у песмама и текстовима Иве Андрића, Љубомира Симовића, Душка Радовића...

Хуманитарни пројекат подржали су многи глумци међу којима су и Андрија Милошевић, Небојша Дугалић, Војислав Брајовић, Тања Бошковић, Срђан Тимаров, Александар Срећковић Кубура, Слобода Мићаловић, Гордан Кичић, Катарина Жутић, Тамара Драгичевић, Урош Јаковљевић, Дејан Дедић, Радивоје Буквић, Драгана Мићаловић, Љиља Драгутиновић, Аљоша Вучковић, Милан Михаиловић, Милена Живановић, Ненад Ћирић, Катарина Гојковић, Јелена Гавриловић, Душица Новаковић, Иван Михаиловић и Софија Јуричан.

И МУЗИЧАРИ КАО ПОДРШКА

МУЗИЧКУ подршку догађају пружиће и оркестар састављен од познатих београдских музичара Владимира Маричића, Ненада Петровића, Душана Дуде Безуха, Бате Божанића и Душана Иванишевића, а допринос ће дати и Биљана Крстић, радионица "Бистрик", Бојана Стаменов, Влада и Бајка, оперска певачица Наташа Тасић Кнежевић...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Беки непожељан у Београду као Албанац, а хапшен као српски националиста