ИТАЛИЈАНИ ПОЛУДЕЛИ ЗА КОНСТРАКТОМ: Лудило у студију - и водитељи Евровизије одушевљени уметницом (ВИДЕО)

Novosti online

16. 05. 2022. у 21:13

ЕКИПА италијанске телевизије РАИ која је пратила Евровизију фантастично се забавила током финалне вечери овог престижног такмичења, које се одиграло у суботу увече у Торину.

ИТАЛИЈАНИ ПОЛУДЕЛИ ЗА КОНСТРАКТОМ: Лудило у студију - и водитељи Евровизије одушевљени уметницом (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Како се чини, њихов провод је био заиста интересантан, а највише пажње привукла им је српска представница Констракта, која је отпевала своју песму "Ин цорпоре сано", ако је судити према видео снимку који се појавио на друштвеним мрежама.

Наиме, видео који је привукао велику пажњу јавности приказује како екипа ове телевизије изводи Констракрину специфичну кореографију у току трајања наступа наше здраве уметнице.

Наша водитељка, која је учествовала заједно са Констрактом на Евровизији, Кристина Раденковић, објавила је тај снимак, а сада се он шири друштвеним мрежама.

Сада су испливали снимци у којима можемо да видимо да су и други водитељи навијали за нашу представницу.

"Ако ништа друго, водитељима смо дефинитивно били фаворити и то се видело ко кућа", писали су на друштвеним мрежама испод снимака у којима водитељи певају: "Бити здрава, бити здрава...", те тапшу и показују кореографију.

Подсетимо, Констракта је на такмичењу за "Песму Евровизије" освојила 5. место, али и награду за најбољи уметнички преформанс.

БОНУС ВИДЕО - ПРВИ, НАЈМЛАЂИ, НАЈУСПЕШНИЈИ: Занимљивости из богате историје Песме Евровизије

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)