НЕ ЖЕЛИМ ДА ГОВОРИМ О ОЦУ: Деа Ђурђевић искрено о детињству и породици

Novosti online

30. 01. 2022. у 18:02

ВОДИТЕЉКА Деа Ђурђевић 2019. године доживела је тешку саобраћајну незгоду услед које су јој лекари једва спасили руку, а на самом почетку интервјуа присетила се свог детињства и деде који јој је био највећа подршка док је био жив.

НЕ ЖЕЛИМ ДА ГОВОРИМ О ОЦУ: Деа Ђурђевић искрено о детињству и породици

Фото: Принтскрин/Пинк ТВ

Деа је у Премијери нагласила да је имала срећно детињство, као и да је учила кроз игру.

- Имала сам много срећно детињство, код баке и деке сам волела у Војводини да проводим време. Равно, лепо и срећно. Учило се кроз игру, деда ме свашта научио кроз игру, да читам и да пишем. Деведесете, мали си, ако имаш слаткише и друштво теби више ништа не треба. Све креће из куће, највише сам била везана за деку, преминуо је 2014. био је много болестан. Био је шећераш, ослепео је, преносила сам му код кога је лопта докле је стигла, тако сам заволела фудбал и спорт. Он је први знао све моје тајне и решења. Научила сам да увек слушам себе, и шта год да се деси, све ће то да прође и срећни и ружни моменти - прича Деа.

- Било би ми много теже да послушам неког другог у животу, па погрешим. Саобраћајна незгода ми је донела исто нешто добро. Нервира ме што оптерећујем људе око себе, али ми је донело много добрих ствари у виду јавних трибина. Деки сам стигла све да кажем и све што сам обећала ја сам испунила. Завршила сам факултет пре рока, не плачем никада код њега на гробу и обећала сам му да ћу бити срећна и ја сам срећна - прича Деа.

- Баке ми је некад жао што ми није ближе, али она воли тамо има душтво. Кад ми каже ''Каква ти је то хаљина, а напољу хладно'', нема јаке шминке и нема голог облачења. Само како бака каже. А мама моја и ја смо готово идентичне. Било јој је тешко да ме гледа у тим тренуцима. Била је критичар кад сам почела да радим. Ја сва поносна, сви рекли да је добро, Жељко, ма сви... А она ми нашла милион замерки, међутим мама је то - додаје водитељка.

Осврнула се и на свог оца са којим није у добрим односима.

- Писали су се разни наслови. Поготово кад сам била у болници, као део терапије сам морала да прелистам све како бих се вратила у јавни живот. Нисам знала колико се пише. Ја нисам знала да ли је јутро или ноћ, нема прозора. Ни данас не желим да говорим о свом оцу. То је толико испреплетана прича, да ми треба много снаге и времена да бих то испричала. После свега што ми се догодило ме је позвао, али нисмо ни у каквим односима. Мама је најпоноснија на моју храброст - испричала је Деа у емисији "Премијера - Викенд Специјал".

БОНУС ВИДЕО: Jadranka Jovanović pevala srpskim lekarima u Egiptu

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПЛЕМИЋКО ПОРЕКЛО Ово је право презиме Ирфана Менсура - моћан разлог зашто га је променио: Родитељима није сметало