БОЈАНА БАРОВИЋ ПОКАЗАЛА ПРАВО ЛИЦЕ: Фотографисала се без филтера, па поручила: "Све личе једна на другу, никога не препознајем" (ФОТО)

Novosti online

28. 01. 2022. у 22:36

МАНЕКЕНКА и супруга певача Николе Роквића Бојана Баровић осврнула се на објаве на друштвеним мрежама и исфотошопирана лица због којих су све жене почеле да личе једна на другу, па их ни сама више не препознаје.

БОЈАНА БАРОВИЋ ПОКАЗАЛА ПРАВО ЛИЦЕ: Фотографисала се без филтера, па поручила: Све личе једна на другу, никога не препознајем (ФОТО)

Фото: Инстаграм/bojanabarovic

Бојана је објавила слику пре и после, односно са Фотошопом и без њега, и показала разлику.

Поручила је да је противник свакодневице која све више подразумева обрађивање фотографија, као и наметнутих критеријума да свака жена мора да изгледа као са насловнице.

- На конто тренутног сторија и уопште на тему која је актуелна… Уз овакву обраду фотографија и свакодневно постављање селфија без неког претераног разлога, имала бих сигурно много већи број пратилаца који би из дана у дан имали прилике да сведоче мојој "савршености" и из дана у дан да упадају много дубље у своју "несавршеност"... Утицај који имају друштвене мреже није нешто што се дешава на свесном нивоу и свакако не нешто што се деси преко ноћ. Не, проћи ће дуго времена, а несигурност, незадовољство људи расте из дана у дан, а разлог је маскиран.

Пазите се, већина оваквих слика је далеко од праве! Нисам против обраде фотографије, напротив, из тог сам посла где је то било актуелно давно пре "Инстаграма", али сам и те како против измењеног личног описа...

Не знам када је лоок са насловних страна постао норма за свакодневни живот, али то баш и није морало да се деси. Такође, у целој журби прерађених фотографија, знам, чули сте већ, али све личе једна на другу, ја више никог живог не препознајем - написала је Бојана уз своје објаве.

Наишла је на брдо комплимената, међу којима је и коментар њеног супруга Николе, који јој је одушевљено написао да је лепа.

БОНУС ВИДЕО: DIRLjIV GOVOR NIKOLE ROKVIĆA NA SAHRANI: "Spevao sam ti junačku pesmu oče"

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЧОЛА ПЕВА НА ТРГУ ОСЛОБОЂЕЊА: Наступ популарног певача 18. јуна у Бечеју