УДАЈЕ СЕ ЋЕРКА ЗВЕЗДАНА ТЕРЗИЋА: Маша трудна, од дечка добила скупоцени веренички прстен и бурму

Novosti online

26. 01. 2022. у 01:14

МАША Терзић, ћерка генералног директора Црвене звезде Звездана Терзића и бивша девојка Вељка Ражнатовић, добила је два прстена од свог дечка и наводно планира свадбу у овој години.

УДАЈЕ СЕ ЋЕРКА ЗВЕЗДАНА ТЕРЗИЋА: Маша трудна, од дечка добила скупоцени веренички прстен и бурму

Фото Instagram printscreen/mashaterzic

Како пише "Стори", Маша је наводно у другом стању и чека бебу. Извор магазина тврди да је Маша пресрећна што ће бити мајка, али да су ову информацију покушали да сакрију и од најближих пријатеља, што због чињенице да је у раној фази трудноће, тако и како би избегли медијску помпу.

Њен изабраник не живи у Србији и није јавна личност, те не жели да се експонира у јавности, па самим тим Маша на друштвеним мрежама нема ниједну заједничку фотографију са њим. Ипак, не крије да је заљубљена.

Маша је од дечка добила два скупоцена прстена познатог бренда Картије од 1.200 и 2.200 евра, што је укупно 3.400 евра. Она није традиционално запрошена, већ јој је партнер, како наводи извор, купио веренички прстен и бурму, верени су и планирају да стану на луди камен током ове године - пише Телеграф.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

- Маша је добила прстен, тачније два, један веренички, а други као бурму. Није било званичне просидбе, али су њих двоје сада званично верени. Годину дана су заједно, лепо им је, и у овој 2022. години планирају венчање - рекао је извор близак породици Терзић.

Пар наводно неће да прави велику свадбу, већ интимну церемонију, јер је Маши и њеном партнеру жеља да венчање буде тајно, далеко од очију јавности.

- Породица Терзић је пресрећна због лепих вести, а Машини мама и тата посебно су одушевљени зетом - открио је извор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Смештање најстаријих чланова породице у дом за старе