ИМАЛИ СМО САМО ВИЉУШКУ И ТАЊИР КАД СМО СЕ ВЕНЧАЛИ: Ово је љубавна прича Ненада Јездића и његове супруге Саре

Новости онлајн

18. 01. 2022. у 17:27

ГЛУМАЦ Ненад Јездић пре неколико година започео је живот на селу, па тако свој приватни живот сторого чува од очију јавности.

ИМАЛИ СМО САМО ВИЉУШКУ И ТАЊИР КАД СМО СЕ ВЕНЧАЛИ: Ово је љубавна прича Ненада Јездића и његове супруге Саре

Фото: Новости

Иако ретко даје интервјуе, а нема ни налоге на друштвеним мрежама, нису познате активности о његовом животу, али је сада одлучио да подели неке породичне детаље.

– Не верујем у сајбер свет, немам мреже и профиле, то је за мене лажни свет – поручио је он.

Иако заједничке фотографије никада нису доспеле у јавност, није тајна да је већ четврт века у складном браку са супругом Саром. Венчали су се 1996. године у манастиру „Високи Дечани“, на Косову и Метохији, у присуству чланова породице и пријатеља, међу којима су биле бројне Ненадове колеге. У годинама које су уследиле добили су четворо деце: три ћерке и сина.

‒ Када сам рекао „да“, да ли у цркви, пред сведоцима, у општини, сећам се своје прве помисли: "Сад дај све од себе да ово твоје 'да' никада не буде укаљано“ ‒ открио је једном приликом Ненад Јездић, који важи за верног мужа и узорног породичног човека.

Док, с једне стране, континуирано гради успешну глумачку каријеру, подједнако је посвећен свом имању у селу Забрдица, надомак Ваљева. Уз породичну кућу подигао је и дестилерију за прераду ракије. Комшије из места сведочиле су новинарима који су их обилазили да се често дешава да Ненад проведе дан на трактору, обрађујући земљу, а затим жури за Београд да одигра представу.

Иако данас живи прилично лагодно, почетак брачног живота није деловао обећавајуће.

‒ Када смо супруга и ја прво дете стварали, кад смо се венчали и почињали породични живот, ми смо имали један тањир и једну виљушку. Она виљушку, а ја тањир. Или обрнуто, свеједно - говорио је он својевремено за медије.

- Поента је да смо веровали у будућност. Треба веровати. Љубав не можеш да осетиш ако не верујеш. А битно је да то осетиш, јер сва задовољства долазе из испуњености човека љубављу за свог ближњег и из оне љубави коју добија од свог ближњег ‒ истакао је глумац, преноси "Hello".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИЗМЕЂУ МЕМШЕ И САКАЛЕ, ИЗМЕЂУ КЛАСИКЕ И МОДЕРНОГ: Добро познати ланац који гарантује угодан одмор и добру услугу