ЗВЕРКА НЕГИРА ОПТУЖБЕ: Шта је Крис Нот рекао о тврдњама две жене да их је силовао и сексуално злостављао

В. Н.

18. 12. 2021. у 13:34

АМЕРИЧКИ глумац Крис Нот (67), који се прославио улогом Зверке у серији "Секс и град", негирао је оптужбе за силовање и сексуално злостављање, из 2004. и 2015. године, које су против њега изнеле две жене, које се представљају као Зое (40) и Лили (31) у четвртак, у часопису "Холивуд рипортер".

ЗВЕРКА НЕГИРА ОПТУЖБЕ: Шта је Крис Нот рекао о тврдњама две жене да их је силовао и сексуално злостављао

Крис Нот са колегиницом из серије Саром Џесиком Паркер, Фото Танјуг/АП

Прва је навела да ју је Нот силовао у свом стану у Лос Анђелесу, након што је отишла да му врати књигу коју јој је позајмио када су се срели на базену зграде, након чега је морала у болницу на ушивање. Друга је рекла да је била на састанку са Нотом у Њујорку, када ју је позвао у свој стан, где ју је, наводно, напао. Све се дешавало након што је Нот 2001. почео да се забавља са Таром Вилсон, којом се оженио 2012. и са којом има два сина.

- Моји контакти са тим женама 2004. и 2015. били су споразумни - навео је Крис Нот у писаној изјави.

- Оптужбе против мене које су изнеле особе које сам упознао пре више година, чак и деценија су дефинитивно лажне. Те су приче могле бити пре 30 година, или пре 30 дана, не увек значи не, то је граница коју нисам прешао.

Из полиције Лос Анђелеса су саопштили да тренутно не воде истрагу против глумца због тврдњи за силовање и злостављање. Поједине новине подгрејале су и причу из 1995, када је некадашња манекенка Беверли Џонсон оптужила бившег дечка Нота да ју је тукао, претио јој смрћу и заклео се да ће убити њеног пса. Она је тада тражила од суда да глумцу забрани да јој прилази, али никаква кривична пријава није била подигнута против Нота.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

БАЈАГИНА СУПРУГА: Све песме посветио њој - у браку 40 година