НАСТУП ПРЕД СКУПШТИНОМ ЈЕ КРУНА МОЈЕ КАРИЈЕРЕ: Фолк дива Јелена Карлеуша о дочеку Нове године, супругу Душку Тошићу, креирању хаљина...

Ђурђа ВУКИЋ

09. 12. 2021. у 12:17

ПОПУЛАРНА фолк певачица Јелена Карлеуша спрема се за два наступа у току новогодишње ноћи - испред Скупштине града Београда где ће, осим ње, певати и Марија Шерифовић и Сара Јо, али и у клубу "Касина", у којем ће запевати после поноћи. ЈК је за "Новости" обећала најбољи дочек у најлуђој ноћи и прави спектакл:

НАСТУП ПРЕД СКУПШТИНОМ ЈЕ КРУНА МОЈЕ КАРИЈЕРЕ: Фолк дива Јелена Карлеуша о дочеку Нове године, супругу Душку Тошићу, креирању хаљина...

Фото Игор Маринковић

- Та ноћ ће бити круна моје каријере, очекујте нешто по чему ћете памтити Јелену Карлеушу. У поноћ ћу пољубити вероватно Деда Мраза и Марију Шерифовић, а касније и породицу која ће ме подржати иза бине.

* По чему ћете памтити одлазећу годину?

- Није ме много тога растужило у 2021, без обзира на то што је била турбулентна за читаву планету и без обзира на то што смо сви у пандемији у проблему, поготово моја професија. Мени је била океј ова година, крунишем је на најлепши могући начин - концертом испред Скуштине мог града. После 27 година каријере су ме позвали, и хвала граду што су ме се коначно сетили.

* Шта бисте пожелели себи на пословном и приватном плану у 2022?

- Нисам неко ко жели, ја сам неко ко има циљеве и остварује их. У наредној години, то је дефинитивно мој нови албум и велики концерт. Албум је готов, има 13 песама и зове се "Алфа".

* Како су изгледали празници у вашем дому кад сте били дете?

- Дочеци Нове године су ми најлепше успомене из детињства, зато што ме је бака терала да се сакријем испод кревета кад у поноћ на Новом Београду крену сви да пуцају, па да неки залутали метак не погоди мене на шестом спрату. Никад нисам могла да дочекам поноћ јер сам била мала, али нисам ни могла да издржим а да не видим шта ми је Деда Мраз оставио испод јелке. Ујутру бих увек видела најлепши поклон, баш онај који сам желела. А за то је увек била задужена моја мајка. Мужу и ћеркама још нисам купила поклоне, али тачно знам шта желе. Тешко је купити поклон ономе ко има све.

* Ваш супруг Душко Тошић завршава играчку каријеру, да ли сада имате више времена за вас двоје?

- Најпаметније је да питате њега све везано за каријеру и планове. Не мешамо се једно другом у каријере.

* Хаљина коју носите је ваша креација, можемо ли да очекујемо неку вашу колекцију?

- Када је реч о мом модном бренду, то је за сада само ствар неких идеја и планова. Направила сам лепу колаборацију са једним модним брендом, за који сам креирала 10 модела које ћете моћи ускоро да видите и да купите. Трикотажа и веома, веома приступачна гардероба. За све узрасте, моћи ће да је носе и ћерке и мајке, и све жене.

* Са ким се, осим Шерифовићеве, чујете из "Звезда Гранда"?

- Са Аном Бекутом, она ми је велики пријатељ. Са Маријом се редовно чујем и дописујем, радимо сада заједно и концерт испред Скупштине. Ја сам у "Звездама Гранда" очигледно оставила велики траг од 2015, тако да нека сада неко други диже рејтинг. Заиста сам свим срцем радила и правила једну нову еру у телевизијском шоу-програму.

* У хороскопском знаку сте лавица, права сте предводница...

- Свакој лавици је једна карактеристика најдоминантнија, а то је, поред урођеног самопоуздања, истрајност. Лавица не одустаје. Она је неко ко устаје и кад падне. Када си лав у хороскопу, већ си животно предодређен да будеш борац, а свако ко се бори, на крају и успе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)