ЗЛОКОБНЕ РЕЧИ НЕДЕ УКРАДЕН: Певачица све заинтригирала поруком - публика се пита што јој је то требало

Новости онлајн

05. 12. 2021. у 12:56

ПЕВАЧИЦА ће ускоро своје обожаваоце обрадовати књигом. Аутобиографија Неде Украден још увек није ни угледала светлост дана, а већ се око ње "ломе копља".

ЗЛОКОБНЕ РЕЧИ НЕДЕ УКРАДЕН: Певачица све заинтригирала поруком - публика се пита што јој је то требало

Фото: Принтскрин

- Ова књига није прича о једној певачици и њеној каријери него о земљи које више нема, о граду у ком сам настала ја и многи други певачи, о неким мојим љубавима, о неким мушкарцима који су били део мог живота и мојих емоција, о мојим разочарањима, драмама... Ма, има свега - поручила је Неда уз осмех.

Подсећања ради, Украденова је вишемесечну изолацију у доба пандемије корона вируса искористила да стави свој живот на папир, а ово штиво би ускоро требало да се нађе у књижарама.

Оно што је заинтригирало многе јесте реченица којом певачица завршава књигу, а она гласи: - А најгоре тек почиње...

На друштвеним мрежама је могуће прочитати сијасет коментара на ову тему, и док једни не разумеју позадину ових речи, други претпостављају да је Неда била надахнута говором који је њен колега Дино Мерлин одржао на једној додели награда, када је рекао:

- Питање среће и питање живота уопште ми се враћа. Из позиције те ноћи проведене у Заставином комбију (прим.аут. 1985. године, када је у Македонији имао први наступ и није имао новца за хотел) и ноћи у председничком апартману (прим.аут. који му је додељен од стране организатора доделе награда 2015. године, такође у Македонији) је прошло тачно 30 година. Сад сам, ето кажу, успешан, а ја у себи контам: ‘Између те 1985. и ове 2015. године, те 1985. су ме чекале све ове године, све ове дворане, све ове велике приче, сав овај сјај, а 30 година одсад ме чека болест, старост и смрт. И када сам био срећнији, те ноћи у Заставином комбију или те ноћи у председничком апартману када све што је сада испред мене и није тако обећавајуће?

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)