БЕН АФЛЕК О ПОМИРЕЊУ СА ЏЕЈ ЛО: Срећан што сам добио другу прилику, многи нису имали ни прву (ВИДЕО)

Novosti online

03. 12. 2021. у 16:30

ГЛУМАЦ Бен Афлек (49) први пут јавно признао своја осећања у обновљеној вези са најпопуларнијиом латином звездом Џенифер Лопез (52).

БЕН АФЛЕК О ПОМИРЕЊУ СА ЏЕЈ ЛО: Срећан што сам добио другу прилику, многи нису имали ни прву (ВИДЕО)

Фото: ЕПА

- Могу рећи да ми је то дефинитивно прелепо. И, знате, једна од ствари које сада стварно ценим у свим аспектима свог живота је то што се све тако догађало и одразило на мене. Знам да нисам савршен, али се јако трудим и јако ми је стало да будем поштен, аутентичан и одговоран. Тешко је рећи ко има више користи, не улазећи у детаље о трачевима. И то је добра прича. То је сјајна прича. Можете писати претпоставке о нама, али једна од тежих лекција које сам научио је да није паметно све делити са светом. Знам да ми је пријатније ако поставим здраве границе у свом животу и једноставно не желим говорити о свом приватном животу у новинама. Мало ћу се суздржати - изјавио је Бен за WСЈ.

Рекао је да је јако срећан што је у животу добио другу прилику, јер многи нису имали ни прву.

- Срећан сам због свих лекција које сам последњих пет година научио у животу, због великих проблема у којима сам се нашао, највише због боли коју сам нанео другим људима - рекао је Афлек осврнувши се на пропали брак с глумицом Џенифер Гарнер у којем није могао да се одрекне два највећа порока коцке и алкохола.

Фото: ЕПА

Присетимо се, он је само пре пар месеци дао другу шансу и обновио своју везу после 20 година паузе са Џенифер Лопез мало након сто је она напустила свог вереника Алекса Родригуеза.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)