КОЖНЕ ЉУБИЧАСТЕ ПАНТАЛОНЕ, ВИТАК СТАС И СЈАЈАН ГЛАС: Хари Мата Хари пре 20 година на концерту у Вршцу

Ј.Ј.Баљак

03. 12. 2021. у 15:34

Хари Мата Хари је пре тачно две деценије у вршачком Центру „Миленијум“ одржао спектакуларни концерт, ком је присуствовало тада рекордних 5.000 људи.

КОЖНЕ ЉУБИЧАСТЕ ПАНТАЛОНЕ, ВИТАК СТАС И СЈАЈАН ГЛАС: Хари Мата Хари пре 20 година на концерту у Вршцу

Центар Миленијум

На тај славни тренутак своје историје подсећају управо запослени у „Миленијуму“, у склопу обележавања 20 година постојања.

У тамно љубичастим кожним панталонама и широкој кошуљи сличне боје, Хари Варешановић је тог 2. децембра 2001. године са својим бендом певао непревазиђене хитове „Кад дође октобар“, „Прстен и златни ланац“, али и песме са новог албума „Баш ти лепо стоје сузе“, који је објавио баш те године.

-То је био један од концерата на коме су сви услови за фантастичан доживљај били испуњени – добра организација, врхунска техника, добро усвиран бенд и одлична реакција публике. После више од два сата и два биса, Вршчани су Харија и другове наградили овацијама – кажу у „Миленијуму“.

Њихове објаве на друштвеним мрежама и подсећања на славне тренутке прилика су и да се многи Вршчани, који се нађу на тим сликама, подсете како су изгледали пре две деценије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)