ОВО ЈЕ ПРВА СУПРУГА ЖИКЕ ЈАКШИЋА: Били су у браку десет година, заједно имају сина - ево како она данас изгледа! (ФОТО)

Новости онлајн

01. 12. 2021. у 18:34

САША Жика Јакшић, водитељ, продуцент и композитор свој приватни живот чува далеко од очију јавности, али познато је да иза себе има два брака.

ОВО ЈЕ ПРВА СУПРУГА ЖИКЕ ЈАКШИЋА: Били су у браку десет година, заједно имају сина - ево како она данас изгледа! (ФОТО)

Фото ATA Images (Жика Јакшић)

Наиме, он је пре брака са водитељком Дајаном Пауновић био ожењен Снежаном, о којој се готово ништа не знам сем да имају сина Андрију.

Сада се на мрежама појавила Снежанина фотографија, и јасно је да нема никакве сличности са Дајаном. Она је сушта супротност водитељки – није јавна личност и има црну косу.

Иако су се растали пре много година, Снежана и Жика имају добар однос, а он јој је бескрајно захвалан јер брине о њиховом заједничком сину. Иначе, Андрија живи и ради у Немачкој као енолог и не занима га естрада.

– У свом животу нисам имао много жена. Десет година сам био у првом браку, седам у другом, али кад бих све године сабрао, није то неки велики број жена. Немам чиме да се хвалим, јер ми није битно. Има једно пет жена које су оставиле траг у мом срцу и ја све њих волим, поштујем и ценим. И зато желим да поздравим Дајану, која је заиста прелепа и која води рачуна о нашем сину Душану, као што и Снежана води рачуна о мом старијем сину Андрији - испричао је својевремено продуцент, преноси “Гранд онлине”.

(КУРИР)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)