ОД АЗРЕ ИЗ ДОМА ЗА ВЕШАЊЕ, ДО ПРОФЕСОРКЕ: Синоличка Трпкова 33 године касније удата је за Холанђанина и има двоје деце (ФОТО)

Novosti online

19. 11. 2021. у 22:43

КУЛТНИ филм “Дом за вешање”, редитеља Емира Кустурице из 1988. гоидне и данас је многима омиљени, а обележила га је љубавна прича између Перхана и Азре.

ОД АЗРЕ ИЗ ДОМА ЗА ВЕШАЊЕ, ДО ПРОФЕСОРКЕ: Синоличка Трпкова 33 године касније удата је за Холанђанина и има двоје деце (ФОТО)

Фото: Принтскрин

Перхана и Азру на великом платну дочарали су Давор Дујмовић и Синоличка Трпкова, а иако је у питању несрећна љубав, њих двоје оличење су искрених осећања. Синоличка која је тада имала само 23 године, а данас је професорка и предаје глуму на Академији уметности у Скопљу.

Она живи са супругом Холанђанином Марселом са којим има двоје деце, ћерку Леону и сина Меглена. О својој улози у “Дому за вешање” својевремено је дала коментар.

- Срећна сам што сам имала ту могућност да будем део изузетно великог филма који се реализовао у задњи трен пре распада Југославије. Али, када иза себе имате једно такво искуство, онда је то и проблем јер у сваком наредном послу, било глумачком или професорском, тежите неком савршенству и подижете сопствене критеријуме. Када знате како изгледа процес стварања једног таквог дела, увек сте незадовољни ако не доживите, не видите или барем мало не осетите оно што се у вама урезало као потрага за недостижним, као магија стваралаштва и као бескомпромисност у остварењу замишљеног - рекла је Синоличка .

Од снимања филма прошло је 33 године, а за све ово време Синоличка се доста променила.

БОНУС ВИДЕО - "ФТ1П" даје одговор, како да оснујете предузеће?

(Азра.ба)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПАПРЕНО СКУПО: Изненадиће вас цена бајковите виле из Тајне винове лозе