АДЕЛ ИСКРЕНО О РАЗВОДУ БРАКА: Певачица Опри Винфри признала - "То ме је потпуно уништило, стидела сам се"

Novosti online

12. 11. 2021. у 12:53

ПЕВАЧИЦА Адел проговорила је о разводу брака, али и о бројним коментарима који су је погађали а тичу се брачног бродолома.

АДЕЛ ИСКРЕНО О РАЗВОДУ БРАКА: Певачица Опри Винфри признала - То ме је потпуно уништило, стидела сам се

Фото: Профимедиа

Њени фанови су се томе неизмерно радовали мислећи да ће јој пропала љубав бити инспирација за нови албум који су жељно ишчекивали. Ипак, касније је схватила да то и није тако лоше јер је схватила да су они само силно желели њене нове песме.

- Али у стварности, то није њихова одговорност. У стварности, њихова је одговорност као обожаватеља да желе добру плочу и надају се да ћу је снимити. Па сам те коментаре узела с прстохватом соли и било је све у реду - рекла је.

У вези с бившим мужем Адел се, каже, никада није осећала сталоженом, срећном или потпуно присутном, а то ју је јако растужило.

- Чињеница да толико људи које не познајем зна да нисам успела, то ме је*ено уништило. Стидела сам се. Нико ме није осрамотио, али се осећаш као да ниси успео - објаснила је за Ролинг Стоне магазин.

Фото: Профимедиа

Адел је први велики телевизијски интервју након неколико година дала Опри Винфри којој је отворила душу. У елегантном врту "краљице интервјуа" разговарале су о њеном повратничком албуму, љубави, разводу и животној трансформацији. Интервју ће бити емитован уочи Аделиног двосатног специјала, који ће бити приказан у САД у недељу, 14. новембра.

Иако јој се у једном тренутку срушио цео свет, Адел је успела пронаћи своју љубав, садашњег дечка Рича Пола. Инстаграм пратитељи и обожаватељ њеног лика и дела открили су ову везу пре него што је Адел званично потврдила.

- Нисам рекла многим својим пријатељима на почетку јер сам то хтела задржати за себе - закључила је.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: Јадранка Јовановић на додели Награде града Београда

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИНЦИДЕНТ НА НАСТУПУ: Секи метак прошао поред главе, неко је пуцао