ПОРОДИЛА СЕ ГЛУМИЦА МАРИЈА ПЕТРОНИЈЕВИЋ: Након што се изборила са короном, глумица на свет донела дечака

Novosti online

28. 10. 2021. у 12:09

ГЛУМИЦА Марија Петронијевић породила се и на свет донела дечака, тешког 4.060 грама.

ПОРОДИЛА СЕ ГЛУМИЦА МАРИЈА ПЕТРОНИЈЕВИЋ: Након што се изборила са короном, глумица на свет донела дечака

Фото: Инстаграм

Мама и беба се осећају одлично и добили су чисту десетку на порођају. Петронијевићева је недавно прележала корону. Она се заразила у деветом месецу трудноће, вакцинисана је и прошла је са лакшим симтомима.

Подсетимо, Петронијевићева се потпуно повукла и живи далеко од камера и очију јавности. Вратила се у родно село Висибаба, посветила имању и делује да је пронашла свој мир и срећу.

Глумица не воли да прича о приватном животу и вешто је крила оца свог детета.

- Прва три месеца су биле присутне неке мучнине, које ми нису дозвољавале да радим у пуном капацитету, а сада се некако држим - кроз осмех каже Марија која жури да на имању све буде завршено пре него што дође беба, али и зима.

Фото: Инстаграм

Управо због свих обавеза које има, она признаје да није стигла да спреми све што јој је потребно за долазак првог детета.

- Ако ми верујете, нисам још средила кутак. Где има места за двоје, има и за троје. Тако да ће беба делити простор и окружење својих родитеља, што и јесте ваљда најбитније. Пол још увек не знам - каже глумица.

Иако је њен живот под лупом јавности, она је успела од медија да сакрије мушкарца са којим је у вези и са којим чека дете.

- Мушкарац који ме је освојио је један обичан мушкарац, који је имао пре свега довљно слуха да чује шта је оно што говорим, а онда и довољно памети да може да се носи са женом као што сам ја. А није лако - тајанствена је и даље Марија по питању свог изабраника, са којим је свила гнездо управо у Висибабама.

(Курир)

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

 

БОНУС ВИДЕО: Како је људина из Србије постала бог у далекој Кини?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)