ВИШЕ ОД 160 НОВИХ ЕПИЗОДА: Сценариста Жарко Јокановић о трећој сезони серије "Игра судбине"

Ј. Бањанин

24. 10. 2021. у 08:25

НИЈЕ само сценариста Жарко Јокановић шокирао публику, већ је и она успела да шокира њега. Бројним апелима гледаоци су убедили телевизију Прва, продукцију "Смарт медија", аутора и глумце да наставе снимање "Игре судбине". Вест да популарна домаћа теленовела добија трећу сезону одјекнула је у свим медијима.

ВИШЕ ОД 160 НОВИХ ЕПИЗОДА: Сценариста Жарко Јокановић о трећој сезони серије Игра судбине

Фото К. Михајловић

- ТВ Прва је одлучила да, због огромне гледаности и на захтев великог броја гледалаца, настави снимање и треће сезоне "Игре судбине". Од децембра ће екипа поново стати пред камере. Серија ће бити емитована до почетка лета, а вероватно и током лета идуће године. Очекује нас још око 160 или 170 епизода - открива, за "Новости", Жарко Јокановић. - Гледаоци ће до почетка фебруара уживати у другој сезони. Мислим да неће бити ни дана паузе у емитовању, али знам ће бити шокова. После 12.000 исписаних страница, мислио сам да сам ставио тачку, а испоставило се да је то запета. Не само да ће у причи бити преокрета, већ је ово што се догодило у вези са писањем и реализацијом серије незамислив обрт, али ништа није случајно.

Јокановић додаје да је очекивао да ће "Игра судбине" бити гледана, али да нико није могао да зна да ће на овај начин једна серија постати феномен.

- Ова серија је вратила породицу испред малих екрана. Интересантно је да смо од почетка емитовања најгледанији свакога дана, без икакве конкуренције. Од свих садржаја, на свим телевизијама, "Игра судбине" је најгледанија. ТВ Прва се руководила тиме да не ускраћује гледаоцима оно што воле. С обзиром на то да следе још занимљивија дешавања и да ће трећа сезона бити још узбудљивија, сигуран сам да ће људи и даље волети "Игру судбине", не само у Србији и региону, него широм земаљске кугле.

"Игра судбине" поставља нове рекорде и претендује да буде једна од најдуговечнијих домаћих серија.

- Већ са крајем друге сезоне имаћемо око 411 епизода, а уз нове биће близу 600 епизода. Шта ће бити после, видећемо. Текст је занимљив, узбудљив и мени је инспиративно да га пишем. Добро разумем ликове које сам поставио, знам њихове намере, тежње, жеље, страсти... Такође је врло битно што су глумци феноменални јер беспрекорно играју своје улоге и људи су се идентификовали са њиховим ликовима. Изузетно смо добри пријатељи и приватно, велика срећна породица на сету и те емоције се преливају на ТВ екране што публика осећа - истиче наш саговорник и додаје да већ постоји договор да екипа пред камерама настави у истом саставу. - Наставићемо у ритму који карактерише серију од самог почетка, а то је да "ништа није онако како изгледа на први поглед". Немам никакву сумњу да ћемо направити нешто чак и занимљивије.

ГЛЕДАОЦИ ТРАЖЕ НАСТАВАК СЕРИЈЕ

ЖАРКА Јокановића, који потписује сценарио "Игре судбине", питали смо да ли се икада десило да гледаоци нису дали да се заврши снимање серије.

- Нисам сигуран да смо до сада имали баш такав случај код нас. То је својеврстан телевизијски феномен. Серију прате сви људи са ових простора, од Аустралије, Северне Америке и Јужне Америке, преко Африке до Азије.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)