У ТРЕЋЕМ МЕСЕЦУ ТРУДНОЋЕ ЈЕ ИЗГУБИЛА ТРОЈКЕ: Драган Маринковић Маца има 20 година млађу жену, а оженио ју је тајно на сплаву (ФОТО)

Novosti online

21. 10. 2021. у 21:31

ДРАГАН Маринковић Маца у срећном је браку са супругом Јованом, која је 20 година млађа од њега.

У ТРЕЋЕМ МЕСЕЦУ ТРУДНОЋЕ ЈЕ ИЗГУБИЛА ТРОЈКЕ: Драган Маринковић Маца има 20 година млађу жену, а оженио ју је тајно на сплаву (ФОТО)

Фото ATA Images

Глумцу и водитељу ово је, како пише "Блиц" други брак. Јована је по занимању је фризерка, а успела је да после само неколико месеци наведе комичара да опет стане пред матичара, иако је након развода дао себи обећање да то више никада неће учинити.

- Ја сам се с мојом женом, мојом Јованом, оженио за врло кратак временски период. Ми смо почели да се забављамо 8. септембра, а 14. јануара смо обавили венчање. На њен рођендан сам је почастио, то је њој значило, тај папир. Ја сам направио фешту на неком сплаву, нас десетак и долази фрајер и каже: "Добар дан". Она доживела два везана мождана удара и ту су кум и кума... Мени тај папир није ништа значио. Сад ми је предиван живот - рекао је Маца једном приликом у емисији "Магазин Ин".

Маца и Јована још немају заједничку децу, али је он истакао да се Јована јако лепо слаже са његовим синовима из првог брака.

Пар је прошао кроз тежак период када је Мацина супруга у трећем месецу трудноће имала спонтани побачај и изгубила тројке.

- Јована се дивно слаже са њима. Јована заслужује да има децу, нажалост, имали смо ту тешку ситуацију, тако да ће дати Бог да се нас двоје остваримо као родитељи. Ја бих деце 20, неће нико бити гладан. Моја животна жеља највећа је да имамо 11 деце, фудбалски тим, да живимо у хацијенди. Нас 13 за столом - рекао је једном приликом Маца.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)