АПСОЛУТНО САМ СПРЕМАН ДА ПОСТАНЕМ ОТАЦ: Андрија Милошевић први пут о трудноћи девојке Александре

Novosti online

21. 10. 2021. у 20:50

ГЛУМАЧКО - партнерски пар Александра Сандра Томић и Андрија Милошевић са нестрпљењем чекају да постану родитељи, а глумац се о великим вестима сада први пут огласио.

АПСОЛУТНО САМ СПРЕМАН ДА ПОСТАНЕМ ОТАЦ: Андрија Милошевић први пут о трудноћи девојке Александре

Фото: Инстаграм

Наиме, Андрија је за "Блиц" поручио да су Александра и он добили бројне честитке, а у први мах лепе вести су поделили само са уским кругом људи.

- Много сам радостан због срећних вести. Ми то не кријемо. Доћи ће време када ћемо о томе јавно причати. Еуфорија је велика. Хвала свим људима на честиткама, добили смо их на гомиле. Биће прилике о свему разговарати у јавности - каже глумац.

Александра и Андрија раније су обоје отворено говорили о жељи да добију дете.

- Апсолутно сам спреман да постанем отац и не плашим се тога. Желим то и биће. Живот вас води на разне стране и путеве, а онда просто дођете до једног момента када помислите то. У ствари, истински морате живети живот без калкулација. То је поента приче. Не можете калкулисати ништа, а посебно не децу. Све мора да иде из љубави - рекао је раније Андрија и додао да унапред зна какав ће бити отац.

- Немам правило за васпитавање деце. Знам какав ћу бити - ја ћу се растоћкати као топла чоколада према детету - рекао је он.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

 

БОНУС ВИДЕО: ПРВИ СНИМАК СЛАВЉА У СУРЧИНУ: Тата Мирко заиграо са Златом Петровић и Сањом Ђорђевић поред базена

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)