ГЛУМАЦ ЈЕ У БРАКУ СА 21 ГОДИНУ МЛАЂОМ КОЛЕГИНИЦОМ: Причало се да је супруга Бранимира Поповића рођака његове бивше жене

Новости онлајн

28. 09. 2021. у 18:35

ГЛУМАЦ Бранимир Поповић у домаћој верзији легендарне серије “Династија” тумачи улогу Блејка Карингтона, односно Бранка Кадића.

ГЛУМАЦ ЈЕ У БРАКУ СА 21 ГОДИНУ МЛАЂОМ КОЛЕГИНИЦОМ: Причало се да је супруга Бранимира Поповића рођака његове бивше жене

Фото: Принтскрин

Бранимир је недавно истакао да му је велика част што ради на серији која ће имати 220 епизода, али да истовремено трпи његов приватан живот, јер ће неко време бити раздвојен од супруге Сање Јовићевић, такође глумице, и њихове ћерке Софије.

– Ужасно недостајемо једни другима – рекао је он.

– Циљ је да се један сценарио који је фантастично написан пре 40 и више година поново врати у живот јер је толико генерација прошло, да и оне које су то гледале, су заборавиле. Сећају се неких ликова кроз маглу неког Блејка, Фелон… Међутим, ако имамо један фантастично скрпљен сценарио, зашто да не? Није то први римејк неке добре серије која је била присутна ранијих деценија. То говори да постоји интересовање да урадимо како ми то доживљамо, да се и изразимо и прикујемо људе да гледају наше тумачењеј проблема који су били прустни пре 40 година у Америци. Сада је то део нашег живота, света око нас и ту нема никаквих непознаница – додао је глумац тада.

Бранимир је већ девет година у браку са колегиницом Сањом Јовићевић која је 21 годину млађа од њега и са којом има ћерку Софију. Њих двоје су се упознали на снимању серије “Будва на пјену од мора” у којој је она тумачила главну улогу.

Фото: Принтскрин

Венчали су се у новогодишњој ноћи 2013. године на Јахорини, а сада је Поповић открио да ће се и његова супруга прикључити екипи “Династије”.

– Сања ће играти у серији. Не знам како се зове лик који ће тумачити. Она ће снимати у септембру, октобру, два месеца. Имаћемо заједничких сцена. Њен лик је везан за Блејка, ради код њега. Дође до сукоба између Блејка и те особе и онда она прелази у противнички табор код Алексис и ради против Блејка. Биће занимљивих сцена – рекао је он за поменути медиј.

Пре него што је упознао лепу Сању, глумац је био у браку са Миленом Јовићевић за коју се спекулисало да је Сањина рођака.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)