САБОРЧЕ МОЈ, ХВАЛА НА СВЕМУ: Ана Бекута се дирљиво опростила од другарице

В.Н.

24. 09. 2021. у 22:49

БЕЗ песама за које је текстове написала Марина Туцаковић, каријера Ане Бекуте била би немерљиво сиромашнија.

САБОРЧЕ МОЈ, ХВАЛА НА СВЕМУ: Ана Бекута се дирљиво опростила од другарице

Фото АТА Images

Ниједан концерт популарне фолкерке се не може замислити а да се из свег гласа не певају "Златиборске зоре", "Краљ поноћи", "Заволех те"... Списак нумера са Марининим потписом је, то добро знају прави фанови Бекуте, непрегледан. Ту су "Све сам стекла сама", "Умри мушки", "Опет имам разлога да живим", "Иду ветрови", "Како да те љубим после ње", "Маните се људи"... Написала је Марина за своју драгу Ану и "С тобом бар знам где је дно", "Благо мени", "Хвала љубави", "Пао мрак", "Ништа не обећавам", "Стари мој", "Одиграј за мене", и још петнаестак песама које остају заувек у многим срцима. Стога, није чудо што се Бекута веома емотивно на "Инстаграму" опростила од своје драге пријатељице и дугогодишње сараднице.

- Док ноћас, сасвим сам сигурна, безбрижно летиш међу звездама, ослобођена свих овоземаљских боли и туга, ја тражим речи којима ћу да се опростим са тобом - срцепарајуће је почела Ана.

- Не проналазим их много, јер ми никад није падало на памет да ћеш да одеш. Да је тако нешто уопште могуће. Моја вољена Марина, друже мој и саборче, хвала ти за сваки стих који си ми написала. За сваки тренутак у ком смо гледале у истом правцу, за сваки загрљај, за сваки поглед, за све оно што си била и заувек остала. Због оног што си писала, била сам боља певачица, због оног што си говорила и чинила, постала сам бољи човек. Лети безбрижно, смеј се и радуј у вечности.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)