ЦЕЦИН ОПРОШТАЈ ОД МАРИНЕ ТУЦАКОВИЋ ЦЕПА СРЦЕ: "Она је моја друга мајка! Хвала јој" - певачица објавила емотиван снимак (ВИДЕО)

Новости онлајн

20. 09. 2021. у 14:33

ЦЕЦА Ражнатовић се још једном опростила од велике уметнице Марине Туцаковић, која је великим делом заслужна за њену каријеру.

ЦЕЦИН ОПРОШТАЈ ОД МАРИНЕ ТУЦАКОВИЋ ЦЕПА СРЦЕ: Она је моја друга мајка! Хвала јој - певачица објавила емотиван снимак  (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Певачица Цеца Ражнатовић синоћ се тужним речима опростила од Марине Туцаковић, а сада је објавила и потресан снимак којим јој се захвалила за све. 

Познато је да је Марина Цеци написала готово све песме и да су преко ноћи постале хитови, а "Кукавица" њена лична карта. 

Цеца је Марину на концертима звала "другом мајком", а сада је поделила и колаж фотографија које сада остају само као успомене на лепша времена, као и снимак с њеног концерта на Ушћу 2016. године. 

- Желела бих једној особи да се захвалим, то је жена која је створила мој нови идентитет на естради. Жена због чијих текстова сам овде где јесам, испред вас. Хвала јој! Захваљујући њој трајем дуги низ година. Поред мојих дивних родитеља, мог оца и моје мајке, она је моја друга мајка и зове се Марина Туцаковић - изјавила је Цеца на том концерту. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)