ВОДИО ЈЕ БУРАН ЖИВОТ ПРЕ АНАСТАСИЈЕ? Ђорђе Куљић у младости наводно није одолевао проводима и лепим женама

Novosti online

20. 09. 2021. у 00:55

АНАСТАСИЈА Ражнатовић већ дуго је у вези са новосадским бизнисменом Ђорђем Куљићем.

ВОДИО ЈЕ БУРАН ЖИВОТ ПРЕ АНАСТАСИЈЕ? Ђорђе Куљић у младости наводно није одолевао проводима и лепим женама

Фото: Принтксрин Инстаграм

Детаље везе они љубоморно чувају од очију јавности, понајвише јер Ђорђе није јавна личност, али многе занима како је његов живот изгледао пре Анастасије. Иако данас уживају у складној вези и недавно су пазарили заједничку некретнину у елитном делу Београда, како је певачица и сама истакла, никада се неће потпуно преселити у Београд, с обзиром на то да је њен дечко из Новог Сада.

Ђорђе Куљић је јавности познат као бизнисмен чија је фирма данас једна од водећих компанија која се бави транспортом у Америци.

Ђорђе се школовао у најбољим швајцарским школама у којима су била и деца разних принчева и аристократских породица из целог света.

Још током студентских дана у Њујорку је покренуо бизнис камионима, а управо на том месту крећу подаци о његовим претходним љубавним искуствима. Наиме, шушка се да се током боравка у Њујорку забављао са тадашњом цимерком Ањом Стојковић, данас удатом за аутомобилисту Хуга Валентеа.

Ипак, немогуће је неког бизнисмена не повезати са познатим девојкама попут манекенке Софије Милошевић, али и старлете Станије Добројевић. Колико су те приче истините, није познато.

Оно што се увек везивало за његово име јесте да је одувек волео да проводи време на луксузним путовањима, а краће везе широм Европе биле су неозбиљне све док није дошла Анастасија.

(Wanted Mondo)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)