ЧОВЕК ИЗ ФБИ, ЦРНА МАГИЈА И МИСТЕРИЈА УБИСТВА: Има ли серија "Певачица" сличност са убиством Јелене Марјановић? (ВИДЕО)

Novosti online

17. 09. 2021. у 22:03

СЕРИЈУ "Певачица" од самог почетка снимања прати вео мистерије.

ЧОВЕК ИЗ ФБИ, ЦРНА МАГИЈА И МИСТЕРИЈА УБИСТВА: Има ли серија Певачица сличност са убиством Јелене Марјановић? (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Медији су писали да су аутори, Предраг Гага Антонијевић и Наташа Дракулић за свој пројекат били инспирисани убиством певачице Јелене Марјановић, а колико су ове тврдње засноване на реалности и које су сличности и разлике између сценарија серије "Певачица" и онога што је излазило у јавност о трагичној судбини певачице "Гранд" продукције прочитајте у наставку.

Милица Павловић која тумачи лик Иване Лазић у серији "Певачица" и која у овом остварењу бива убијена, проговорила је у емисији "Амиџи шоу" на ову тему:

- Када сам добила сценарио, апсолутно чула нисам да ја глумим Јелену Марјановић. Читала сам улогу Иване Лазић и такав сценарио сам добила. Први пут кад се појавила информација у медијима да ја глумим Јелену Марјановић, тада сам већ потписала уговор и нисам смела да причам о томе да ова улога нема везе са њом. Јелену сам познавала, дивна девојка, добро пева, било ми је тешко да уопше читам о том свирепом убиству и онда тебе неко пита да ли ти глумим њу. То да ли су Гага Антонијевић и Наташа Дракулић били инспирисани тим догађајем, не знам - истакла је Милица у емисији.

Ауторка дела Наташа Дракулић такође је у медијима негирала да "Певачица" има везе са свирепим убиством певачице из Борче.

– Наша серија апсолутно нема везе са Зораном Марјановићем, тако да нисмо имали разлога да му се обратимо било којим поводом. Ја се искрено надам да ће он на крају бити осуђен за оно што је урадио и да ће правда бити задовољена – нагласила је Наташа Дракулић, а преноси портал "Филм&ТВ".

Фото Архива

Ни сама прича серије, нема нарочитих сличности са оним што је у медијима излазило о Јеленином животу.

У серији, главна глумица Милица Павловић, тумачи лик Иване Лазић која је након победе у музичком такмичењу добила све оно о чему је некада маштала, живот у великом граду, славу, наступе и путовања, али и љубав најпознатијег музичког продуцента и композитора Владе Видака. Међутим, док покушава да заборави свој пређашњи живот почињу да се догађају мистеријозне ствари које ће се завршити њеним убиством.

Са друге стране, док Ивана није била удата за своју љубав у серији, Јелена Марјановић је била у браку са Зораном Маријановићем, против кога је била подигнута оптужница, те је са њим имала ћерку Јану, што главна јунакиња овог остварења нема.

Такође, Јелена Маријановић, према сведочењу људи, била је више посвећена породици, него каријери и иако су јој од малих ногу предвиђали Балкански успех, њене амбиције нису биле усмерене у том правцу, за разлику од јунакиње серије.

Оно чега су се ухватили заговорници тезе да је серија "Певачица" инспирисана поменутом трагедијом, јесте магија и мистерија, појава врачаре у серији, јер се у медијима, спекулисало да мајка Зорана Марјановића, мужа Јелене Марјановић има неке, како је он говорио, исцелитељске моћи, а како су медији преносили магијске моћи, које су многи покушали да доведу у везу са убиством његове супруге.

Међутим, забуна се десила, када је редитељ Гага Антонијевић дао следећу изјаву за домаће медије, те поменуо и чувени насип на ком је убијена Јелена Марјановић.

Фото: В. Данилов

- "Певачица" приказује трагичан догађај који је потресао целу нацију. Први пут доносимо на мале екране нови жанр и истражујемо подручје црне магије - врачаре, црне и беле магове. Нећемо видети само шта се десило на насипу већ цео тај свет. За мене је ово велики изазов, а велико интересовање за серију имам и ван граница Србије - рекао је Антонијевић за "Курир" 2019. године.

- У серији ћемо ми направити нашу истрагу. Довешћемо човека из ФБИ (Федерални истражни биро), који је видовњак, да реши случај. Биће занимљиво. Знам ко ће играти главну улогу, а име не могу још да откријем. И неће бити једна, него две певачице. План је да запажене улоге има и добар део наше естраде - рекао је својевремено редитељ, а медији су ову његову изјаву узели као признање да ће он наводно у серији уз помоћ ФБИ агента расветилити Јеленино убиство.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)