"ИДОЛ ИЗ ДЕТИЊСТВА": Овако је Цеца говорила о Мињи Суботи

Novosti online

17. 09. 2021. у 10:02

ЛЕГЕНДАРНИ водитељ Миња Субота преминуо је у 82. години, а бројне познате личности опростиле су се од њега на друштвеним мрежама.

ИДОЛ ИЗ ДЕТИЊСТВА: Овако је Цеца говорила о Мињи Суботи

Фото: Instagram/cecaraznatovic

Једном приликом Цеца Ражнатовић сликала се са Мињом, идолом свог детињства, а тада није крила одушевљење. Она је на Инстаграму 2017. године објавила фотографију са Мињом који ју је загрлио, а обоје су били насмејани.

- Идол из детињства, жива легенда, Миња Субота... Човек изузетне харизме и енергије... Фасцинирана - написала је тада у опису фотографије певачица.

Подсетимо, Миња је рођен у Сарајеву 8. 11. 1938. године. Био је члан Удружења композитора Србије, Удружења музичара џеза, забавне, поп и рок музике Србије и УСУФ-а Србије.

Као композитор написао је многе композиције забавне музике и шансона, а као вокални солиста снимио велики број плоча из ове области у Југославији и Русији. Композиције су му извођене на многим фестивалима: "Београдско пролеће" (награда жирија новинара), "Београдско пролеће" дечја песма (неколико награда жирија), "Фестивал војничке песме"..

БОНУС ВИДЕО - Блиста у белом: Драгана Мирковић најавила турнеју

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)