"И ТЕБИ ЈЕ ОВО СМЕШНО?" Андрија Милошевић поново испричао виц, девојке које су биле са њим би дале све да га нису чуле (ВИДЕО)

Novosti online

04. 09. 2021. у 22:24

ПОПУЛАРНИ глумац Андрија Милошевић поново је својој девојци, глумици Александри Томић, али и њеној пријатељици испричао виц, а њихова реакција је потпуни хит.

И ТЕБИ ЈЕ ОВО СМЕШНО? Андрија Милошевић поново испричао виц, девојке које су биле са њим би дале све да га нису чуле (ВИДЕО)

Фото: Инстаграм принтскрин

Александра нема одмора ни на одмору, а доказ томе је да Андрија прича вицеве и док су на плажи, а судећи по овом, а и осталим снимцима, глумица је навикла на шале свог дечка, па нема никаку реакцију или прокоментарише да "ништа није смешно".

Милошевић је у опису видеа написао да му је виц који је испричао "топ-топова", док се девојкама које су слушале није допао.

- И шта као, ово је смешно - упитала је Александра своју пријатељицу која се кисело насмејала.

"Легендо, ти си сам себи довољан", "Није битно који је виц, него ко га прича", "Јао, па ја тебе обожавам", "Који си ти цар", "Али њен поглед на крају вица је најјачи", "Какав си ти краљ", "Ма није уопште битно какав је виц", само су неки од коментара.

Поменути видео погледајте на почетку текста.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЖЕЛИТЕ ЛУКСУЗАН, АЛИ НЕ ПРЕТЕНЦИОЗАН ХОТЕЛ: Јако леп, уредан хотел који одише миром, чека вас у Хадаби, једном од центара Шарм Ел Шеика