ОГЛАСИО СЕ МИЛАН МАРИЋ: Глумац заражен корона вирусом, послао шаљиву поруку својим обожаватељима (ВИДЕО)

Новости онлине

16. 08. 2021. у 20:47

ГЛУМАЦ Милан Марић, који је данас сазнао да је позитиван на корона вирус, огласио се на твитеру шаљивом поруком, и поручио својим пратиоцима да је добро.

ОГЛАСИО СЕ МИЛАН МАРИЋ: Глумац заражен корона вирусом, послао шаљиву поруку својим обожаватељима (ВИДЕО)

Фото: Катарина Михајловић

- Хвала свима на бризи, добро сам. Ја вс корона - написао је Марић, и поставио снимак из серије Државни службеник, на ком се види сцена како пуца у негативца, чиме алудира на то да ће победити и корону.

Глумац је у току пандемије веома водио рачуна о својим ближњим, које није загрлио готово пола године. Он је недавно открио да води рачуна о свом здрављу и да иде код психотерапеута.

- Уколико се не суочавате с неком болешћу, одлика младог човека јесте да о здрављу уопште не размишља, да мисли да је оно неустрашив извор, река која константно тече истим током, да може све. Сазревајући, схватите да то и није баш тако. Ако узмемо у обзир где и како живимо, интензитет информација које константно примамо, стрес, време које је несигурно, турбулентно, благе анксиозности које се јављају на свакодневном нивоу, морамо се запитати како да продужимо осећај здравља и заштитимо се од свега што је дуже могуће, а да ипак не живимо кријући се од свега тога. Битно је ослушкивати своје тело и отићи једном годишње на систематски преглед. То није ништа страшно, неопходно је, као и брига о психичком здрављу - рекао је глумац за "Глорију".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)