БИВША ДЕВОЈКА ОЦРНИЛА МИЛОША БИКОВИЋА: Рекла му да би могла да живи у Србији, а онда изнела шокантне тврдње(ФОТО)

Novosti online

01. 08. 2021. у 20:55

РУСКА плесачица Арина Волошина данас се обратила јавости, потврдила да је са Милошем Биковићем била у вези годину дана и тврдила како за то време није живела свој живот и како је гајила наду да у њему има нечег људског.

БИВША ДЕВОЈКА ОЦРНИЛА МИЛОША БИКОВИЋА: Рекла му да би могла да живи у Србији, а онда изнела шокантне тврдње(ФОТО)

Фото: Принтскрин

- Око годину дана нисам живела свој живот, пошто сам била у вези са Милошем Биковићем. Морала сам да размишљам о свом имиџу, угледу (што му је најважније, али нажалост, слика на екрану не одговара стварности, посебно је застрашујуће када човек помене Бога на сваком кораку). Имала сам последњу наду да у њему има нечег људског. Али, 31. јула све је потпуно распршено. Човек се понашао веома грубо - написала је Арина.

- У почетку, када се појавила информација да смо заједно, одмах сам предложила да кажем да немам ништа с њим - наставила је и додала да јој је Биковић тада рекао да се неће више скривати, ако су медији већ схватили да су заједно.

- Ипак, када се све сазнало, променио се према мени, удаљио се, охладио, а ја сам слушала све што ми говори - тврди ова девојка.

- Када се то догодило, његова реакција, понашање и однос према мени су посебна прича. Слушала сам све што ми је рекао. Данас му нисам девојка, па ми је лакше да говорим о ситуацији тако да више нема нагађања и питања - објаснила је Арина.

- Примати негативне поруке од странаца, да ће ме убити, да умрем, читати свакакве увреде - уморна сам. Егоцентризам ове особе прешао је све границе.

- А оне вредности о којима прича, не зна за њих, а види само себе, не поштује време, рад, здравље других људи. Посебно када је у питању блиско окружење. Осећај одговорности и осећај кривице за њега је најстрашнији, јер га то гуши, у таквим тренуцима морате мислити не на себе, не на своју удобност и не на своје ја.Животне ситуације које су се развиле откриле су унутрашњост особе са свих страна - закључила је Волошина на свом Инстаграм профилу.

Милош је на позив режисера Никите Михалкова отпутовао у Москву како би био члан жирија Међународног филмског фестивала, и тада је први пут усликан на вечери магазина "ИнСтyле" у друштву атрактивне руске плесачице Арине Волошине. Одмах потом су испливали наводи да су у романси.

Арина је шампионка у плесу и до сада је освајала бројне награде.

Како се даље наводи, лепу Рускињу на Инстаграму је пратило неколико Биковићевих пријатеља, а глумице Нина Јанковић и Јелисавета Орашанин неретко јој коментаришу фотографије и деле комплименте, а познато је да су оне и те како блиске са Милошем.

Током протекле зиме, Милош је са својом изабраницом био на зимовању са пријатељима са класе, а откривено је како су упознали

.

- Милош и Арина заљубили су се на први поглед чим су се у октобру упознали на једном јавном догађају у Москви. Обоје су звезде у Русији, он у глуми, она у плесу. Милош је веч годинама под лупом руских медија који га прате у стопу. Арина је у центру пажње откад је у марту прошле године освојила прво место на Руском националном такмичењу у песлу - рекао је тада извор и додао:

- Већ после неколико недеља везе, Арина је почела да учи српски језик. Рекла је Милошу да би волела да посети његов родни град, а он јој је одмах испунио жељу. Довео ју је у Београд, где су дочекали Нову годину у Биковићевом стану са неколико његових пријатеља. Арина је била одушевљена како су је сви прихватила и рекла му је да би могла да живи у Београду

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)