НАКОН РАЗВОДА ДЕСЕТ ГОДИНА НИСАМ РАДИЛА: Лидија Вукићевић искрено о томе како је зарађивала и издржавала синове

Новости онлајн

24. 07. 2021. у 20:09

ГЛУМИЦА Лидија Вукићевић са бившим супругом, некадашњим фудбалером Митром Мркелом, има два сина, а како каже период након развода за њу није био лак.

НАКОН РАЗВОДА ДЕСЕТ ГОДИНА НИСАМ РАДИЛА: Лидија Вукићевић искрено о томе како је зарађивала и издржавала синове

Фото: Принтскрин

Лидија је истакла да је слава никад није пореметила, те да због улога никада није желела да крши одређене принципе које је зацртала.

- Никада нисам губила себе. Глума није мој живот, она је део мог живота. Најбитније ми је оно што ми је у кући. Вероватно сам зато и опстала, нисам имала велике успоне и падове, нисам десет година радила након што сам се развела, али ми то није било важно. Играла сам у позоришту, зарађивала од представа и било ми је важно да са својом децом могу пристојно да живим. Нисам се осећала мање вредном што се недељом увече не појављујем на телевизији - рекла је глумица за једну емисију.

(Пинк)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (0)

СВЕТЛОСТ НА ГРУДИМА: Откривено шта је Новак Ђоковић носио на телу током претходног меча на Ролан Гаросу