"МРЗИМ ЈЕ, ОНА ЈЕ НАЈГОРА МАМА ИКАД!" Муж Тање Савић тврди да су му деца ово слала из Србије

Novosti online

06. 07. 2021. у 17:30

ЈОШ увек законити супруг Тање Савић, Душан Јованчевић, послао је медијама шокантне поруке, за које тврди да су од њихових синова Ђорђа и Максима.

МРЗИМ ЈЕ, ОНА ЈЕ НАЈГОРА МАМА ИКАД! Муж Тање Савић тврди да су му деца ово слала из Србије

Foto: Фото: Instagram.com/tanja_savic_private

У тим порукама деца се оцу наводно жале на Тању, пишу да не желе да буду са њом и да им отац недостаје.

Душан каже и да више нема контакт са децом пошто им је Тања, наводно, после свега одузела телефон.

- Наравно да сам забринут. Она је прекинула контакт између мене и деце. Нови ајфон сам деци купио, па им је избрисала све, чак и мој број. Њен одговор на све ово ће да буде, пази сад шта ти кажем - да сам ја лажов и психо и да јој је психолог саветовао да прекине контакт између деце и мене, пошто буду узнемирени кад причам са њима - каже Душан.

На питање да ли постоји шанса да изгладе однос и да он буде коректан због два сина која имају, Јованчевић каже: - Никад, Тања је моја прошлост. Свака школа се плаћа, ову сам баш дебело платио. Ја већ имам друге планове и правац, за Тању нема места. Само за Максима и Ђорђа, увек ће тата да их чека! Овде су имали све. Здрав, нормалан живот сам им пружио. Од мене добијате само истину, колико год да је страшна. Само истину.

У порукама које је Душан послао медијима деца наводно, мешајући енглески и српски, наводе следеће:

"Мрзим је, она је најгора мама икада", "Не могу живети без тебе, тата", "Мама каже тата је будала, пусти га", "Желим да живим са тобом. Ја сам, Максим, тата", "Тата, она жели да ми одузме телефон"...

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)