РОМАНА ПАНИЋ ПРОГОВОРИЛА О СКАНДАЛУ У АУСТРАЛИЈИ: Певачица се појавила у емисији након годину дана медијске илегале (ФОТО)

Novosti online

25. 06. 2021. у 13:00

ПЕВАЧИЦА Романа Панић била је скоро годину дана у медијској илегали, након што се вратила у Србију, после скандала који се догодио у Аустралији.

РОМАНА ПАНИЋ ПРОГОВОРИЛА О СКАНДАЛУ У АУСТРАЛИЈИ: Певачица се појавила у емисији након годину дана медијске илегале (ФОТО)

Фото: Принтскрин РТВ Пинк

Певачица ће се сутра појавити у "Магазину Ин" код водитељке Сање Маринковић, а причаће на тему партнерских односа са другим познатим дамама са наше јавне сцене.

Сања је упитала Роману да ли су и даље партнери који су неславно обележили део њеног живота и даље део истог, певачица се насмејала и признала:

- Па не, нису бивши - рекла је кроз смех Романа.

На питање да ли је разрешила све животне немире које је имала, Романа је искрено одговорила:

- Па могу ти рећи да јесам, јесам - признала је певачица.

Погледате како Романа изгледа након скоро годину дана медијске илегале:

Подсетимо, певачица је ухапшена након пљачке банкомата коју је извршила заједно са тадашњњим партнером.

- Два месеца сам била у установи. Имаш нормалне услове за живот, све је било чисто, све је било ново. Била сам сама у ћелији, као у Хагу. Имаш свој кревет, свој телевизор. Била је тамо још једна особа, све је решено и за мене и за њега. Први Београђанин у мом животу, скупо ме коштао. Све је завршено. Он не живи овде. Нећу поново ићи тамо, моја база је Београд. У Аустралију никад не бих отишла, евентуално на промоцију моју књигу на енглеском, ако ме пусте тамо - рекла је недавно Романа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)