ЖУРКА ПОЧИЊЕ УЗ "ЖУРКОЛОМЦЕ": 11. "Арсенал фест" отварају Партибрејкерси, Бајага, Бркови...

М. Ћ.

23. 06. 2021. у 22:20

НАСТУПИМА домаћих рок легенди, "Партибрејкерса" (21.00) и Бајаге и "Инструктора" (22.45), као и панк-фолкера "Бркови" (00.45), вечерас на главној бини крагујевачког "Арсенал феста", на простору Кнежевог арсенала, почиње 11. издање еминентног фестивала који, током три вечери, на исто толико сцена, доводи велика регионална имена, уз "зачин" из иностранства.

ЖУРКА ПОЧИЊЕ УЗ ЖУРКОЛОМЦЕ: 11. Арсенал фест отварају Партибрејкерси, Бајага, Бркови...

Фото Небојша Бабић

Главна позорница сутра припада загребачким панк-рокерима "Хладном пиву" (21.00), Аустралијанцу Даб Еф Ексу (22.45) и интернационалној Балкан-ска атракцији "Дубиоза колективу". Завршно вече, у суботу, у јединственом простору фабрике муниције из 19. века, отварају "Освајачи" (20.00), а затим ће "Рибља чорба" (21.30), која дебитује на "Арсеналу", одржати први концерт после изузетно тешке године, током које су изгубили басисту и једног од оснивача Мишу Алексића, преминулог од короне.

Илустрација

Уследиће наступ светског гитарског хероја Ингвија Малмстина (23.30), а "Ортодокс Келтс" (1.30) су гаранција да ће атмосфера на главној бини до краја бити на највишем нивоу.

Фото Романа Слачала

Партибрејкерси

На Гардену, односно, у "Заставиној" башти, вечерас наступају "Бјесови", КБО, "Обојени програм", "Репетитор", "Даркшајнс", "Кени није мртав", "Крушевац гето" и Фанк шуи", сутра Никола Пејаковић Коља, Никола Врањковић, "Свемирко", "Ником ништа", Кика, "Драм", Клинац и Кенди, а у суботу "Канда, Коџа и Небојша", "Перо деформеро", "Тексас флад", "Питер Вејн", Дед џокер", "Газорпазорп", Иван Јегдић, Војаж и Сајси Ем Си. На Експлозив бини, током све три вечери, смењиваће се познати ди-џејеви - Кристијан Молнар, Леа Добричић, Ендрју Мелер...

Фото Роберто Павић

Бркови

После прошлогодишњег, онлајн издања, услед пандемије ковида 19, "Арсенал фест" се сада враћа у пуном капацитету. Посетиоци који су ревакцинисани треба да на улазу покажу потврду о извршеној имунизацији. Улаз је омогућен и онима са валидним обављеним PCR тестом, као и посетиоцима који су прележали корону и имају доказ о постојању антитела. За све остале, који нису вакцинисани или нису прележали корону, организатори су обезбедили обављање брзих бесплатних антигенских тестова. Комплет улазница за цео фестивал кошта 3.000 динара, док је цена за једно вече 1.500 динара.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)