ИСПЛИВАЛА ФОТКА СА ТАЈНОГ ВЕНЧАЊА АНЕ СЕВИЋ: Необична венчаница и бели букет (ФОТО)

Novosti online

11. 06. 2021. у 21:50

ПЕВАЧИЦА Ана Севић и њен изабраник Данијел Недељковић пре око две недеље направили су тајно венчање, а она је сада показала и како су изглеедали тог дана.

ИСПЛИВАЛА ФОТКА СА ТАЈНОГ ВЕНЧАЊА АНЕ СЕВИЋ: Необична венчаница и бели букет (ФОТО)

Фото: Инстаграм

Ана је одабрала мини венчаницу, у руци је држала букет белих божура, а Даниел се одлучио за суву елеганцију и поред ње је стајао у оделу. Фотографију је певачица објавила на свом Инстаграму, а честитке и лепе жеље су се смо низале.

Свадба је била код Даниелових родитеља у селу Прово надомак Шапца, без музике и све је било у тајности, а како је Ана рекла, славља није било, осим скромног ручка за најближе.

Подсетимо, Ани је ово други брак, а из првог брака са певачем Дарком Лазићем има ћерку Лорену. Ана је у недавном интервјуу рекла да не планира да има само двоје деце, али да исту жељу има и Даниел.

- Хвала драгом Богу што ми је подарио тако дивну и мирну децу. Обе су златне и немам с њима баш никаквих проблема. Баш бих могла још петоро да родим, само да буду тако добре као моје ћерке. Даниел и ја смо разговарали и обоје желимо велику породицу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)