БОБА ЈЕ ЊУ ВОЛЕО ПРЕ БРЕНЕ: Бивши тенисер открио непознате детаље свог живота са женом која му је родила сина Филипа

Novosti online

29. 05. 2021. у 00:30

БИВШИ тенисер Слободан Боба Живојиновић у емсији "Шта сам теби и ко сам себи", испричао је део своје животне приче. Поред успеха које је постигао у својој каријери, када је реч о тенису, али и када је бизнис у питању, Бобу сви знају и као мужа Лепе Брене.

БОБА ЈЕ ЊУ ВОЛЕО ПРЕ БРЕНЕ: Бивши тенисер открио непознате детаље свог живота са женом која му је родила сина Филипа

Фото Instagram/lepabrenaa

Пре него што је оженио певачицу он је био са Зорицом Накић са којом има сина Филипа Живојиновића, а управо у том периоду, како је рекао, због једног догађаја, који се десио његов живот се преокренуо.

- Када сам почиња нисмо имали тениске турнире, морао си да путујеш негде, а за то су били потреба нека средтва. Са 18 година сам била првак Европе - аматер и својили смо златну медаљу у миксу и у октобру сам добио награду града Београда био сам међу 10 најпознатијих спортиста у бившој Југославили. Са својих 19, 20 сам се мало изгубио, нисам имао некога ко је могао да ме узме за руку и каже сад ти идеш и радиш ово. Мама је хтела да завршим школу, водила се оном "од спорта нема хлеба", те две године сам лутао - рекао је Боба и додао:

- Десило се то да сам са Зорицом, Филиповом мамом отишао у биоскоп, а она је од тате добила неког Фићу и ауто није хтео да упали. Ја сам гурао ауто све до Шуматовца и онда сам јој рекао да ту стане. Ушао сам у кола исчупао све каблове и рекао себи неће ово више бити мој живот и тада сам одлучио и кренуо јако те године. То је била 1984. и од тад су кренули моји супеси у каријери.

- Имао сам 21. годину када се Филип родио. Зорица је сазнала да је у другом стању када је мој тата преминуо. Моји су били пресрећни, понављали су "Мали Боба, мали Боба" и тако се све десило - рекао је Живојиновић у емисији.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)