ЛЕЖАЛА НА ПУТУ КАДА ЈЕ ПРЕГАЗИО "АУДИ": Службеница Општине Модрича страдала у Дугом Пољу

О. МАТАВУЉ

22. 01. 2022. у 06:08

НАДА Милојевић (52) из Дугог Поља код Модриче трагично је настрадала јуче у Дугом Пољу, на делу магистралног пута Шешлије-Модрича, када је преко ње "аудијем" прешао Слађан Пајић (29).

ЛЕЖАЛА НА ПУТУ КАДА ЈЕ ПРЕГАЗИО АУДИ: Службеница Општине Модрича страдала у Дугом Пољу

Фото Д. Поздеровић

Не искључује се могућност да је несрећна жена већ лежала на путу, а шта је разлог томе засада није познато и биће предмет даље истраге.

Након трагедијe возач је алкотестиран и измерено му је 0,5 промила алкохола.

- Тачне околности и узрок несреће се детаљно истражују. Тужилаштво је наложило да се уради обдукција тела страдале жене, како би се утврдио тачан узрок смрти. Наложена су и друга вештачења - каже извор близак истрази.

Страдала Нада Милојевић је дипломирани правник и радила је као стручни сарадник у кабинету начелника Општине Модричa. Била је задужена за јавне набавке. Од њених колега сазнајемо да је Милојевићевој у среду позлило на послу, па су је колеге одвезле у Хитну помоћ. Имала је изразито низак крвни притисак. Међутим, након прегледа одбила је да иде кући и тражила је да се врати на посао. На дан трагедије поново је требало да се јави лекару и постоји могућност да јој је непосредно пре несреће позлило и да је пала на пут.

Колеге у шоку

ВЕСТ о погибији Наде Милојевић шокирала је њене колеге, који о њој имају само речи хвале. И грађани је познају као веома љубазног службеника. Живела је сама, није била удата и нема деце.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

„КО ВАС ЈЕ ЗВАО?!“ Лиз Трас најавила долазак Велике Британије у БиХ, Додик је поставио на место