ГДЕ ЈЕ ОНО ЈУНАШТВО КАДА НАМ ЈЕ СТРЕЉАО ДЕЦУ? Потресне речи мајке убијених Кристине и Милана - "10 метака је сасуо у мог сина, 8 у ћерку"

Ј.Илић

23. 05. 2024. у 12:05 >> 12:05

ОПШТИ хаос у судници у Смедереву избио је данас на самом почетку суђења када су родитељи убијених у Малом Орашју и Дубони физички насрнули на масовног убицу Уроша Блажића и његовог оца. Рочиште је након овога прекинуто, а према првим информацијама, суђење ће бити измештено у просторије Специјалног суда у Београду.

ГДЕ ЈЕ ОНО ЈУНАШТВО КАДА НАМ ЈЕ СТРЕЉАО ДЕЦУ? Потресне речи мајке убијених Кристине и Милана - 10 метака је сасуо у мог сина, 8 у ћерку

Фото: Н. Живановић

Мајка убијених Кристине и Милана Панића испричала је за "Новости" како је изгледало у судници.

- Одмах су га избацили. Шаржер је испао полицајцу. Хаос је испао. Увели га, он је погнуо главу. Ушао је погнуте главе - Где је оно јунаштво када нам је стрељао децу? Не могу да га гледам. 

- Ово није суђење, ово је мучење. Ово се суди нама, не њему. За њега је само доживотна. То нећу да прихватим никада. Ту ћу да седим, штрајковаћу глађу - рекла је потресена Зорица Панић. 

Фото: Н. Живановић

- Он је само потуњио главу, гледао је у под. Десет метака је он сасуо у мог сина, осам у моју ћерку. И сада му се суди? Па шта му се суди? Њему само доживотна и до виђења, ништа више! - додала је она. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ПУТИН НАРЕДИО ВОЈСЦИ: Притисните нуклеарно дугме (ФОТО/ВИДЕО)

ПУТИН НАРЕДИО ВОЈСЦИ: Притисните "нуклеарно дугме" (ФОТО/ВИДЕО)

РУСИЈА је поново извела тактичко распоређивање нуклеарног оружја и вежбу гађања дуж границе са Украјином, која је укључивала пребацивање лажних нуклеарних бојевих глава до складишта и аеродрома, где су утоварене на бомбардере.

13. 06. 2024. у 19:59

Коментари (0)

ЗВЕЗДА СЕ РЕШИЛА ВЕЗИСТЕ: Странац напустио Маракану, а остаје у Суперлиги