ШАКШУКА: Recept za savršen doručak
06. 08. 2025. у 07:00
Ако тражите савршен доручак (или лагани ручак) који је пун укуса и боја – шакшука је прави избор! Ово традиционално јело пореклом са Блиског истока спаја јаја у мирисном сосу од парадајза, паприке и зачина, и припрема се у једној тави. Једноставно, брзо, и неодољиво укусно! Идеално за викенд уживање или када желите нешто ново, а лако.
Повезане вести
ПЕЧЕНА ЈАЈА СА ПЕСТОМ И ЧЕРИ ПАРАДАЈЗОМ: Медитерански оброк за 20 минута
Печена јаја са пестом и чери парадајзом постају хит међу љубитељима брзих, здравих и медитеранских јела. Комбинација кремастих јаја, свежине чери парадајза и интензивног укуса песта чини овај оброк савршеним за доручак, ручак или лагану вечеру.
27. 11. 2025. у 17:00
ЈАЈА СА ШУНКОМ У ПАРАДАЈЗ СОСУ: Брз оброк који осваја на први залогај
ОВО јело се припрема за мање од пола сата, а пружа неодољиву комбинацију медитеранских арома и кремасте текстуре.
28. 11. 2025. у 07:00
Најновије из рубрике
РЕЦЕПТ ЗА ПУЊЕНЕ ПЕЧУРКЕ: Кестен, кељ, плави сир и тимијан - Спој укуса који ћете волети
УЗ МИРИС тимијана и кремасту ноту плавог сира, ове пуњене печурке доносе савршен спој укуса. Брзо се припремају, а идеалне су као топла ужина или елегантан прилог за свечану трпезу.
05. 12. 2025. у 07:00
ХИТ ПОСЛАСТИЦА: Кремаста торта за коју вам не требају јаја ни млеко
ОВА кремаста торта нема ни млека ни јаја, а укусом је боља од већине које сте пробали. Направите најбржу, најбогатију торту за тили час!
04. 12. 2025. у 17:19
КОЛАЧ СА МАКОМ БЕЗ ШЕЋЕРА И БРАШНА: Здравији десерт који осваја на први залогај
АКО тражите колач који је истовремено сочан, мирисан, богат укусом, а при том и без трунке рафинисаног шећера и брашна — овај мак колач је прави драгуљ.
04. 12. 2025. у 13:04
ПОСНИ СПИРАЛНИ ШТАПИЋИ: Рецепт за брзо и једноставно посно предјело
УКОЛИКО тражите једноставну, брзу и невероватно укусну посну грицкалицу, ове хрскаве спирале са сусамом, ланом и мирисном алевом паприком биће прави хит на вашој трпези.
04. 12. 2025. у 07:00
КРЕМАСТО САВРШЕНСТВО: Чоколадна ванила торта са глазуром од шљива
МЕКА и сочна какао кора, лагани и нежни ванилин крем и тај хрскаво-сочни слој чоколаде и шљива…
03. 12. 2025. у 19:00
Коментари (0)