Уколико волите да једете ћевапе сигурно знате да они нису исти на сваком месту.
Повезане вести
![НАШ ПРЕДЛОГ ЗА РУЧАК: Крменадле на италијански начин, нема бољег ручка НАШ ПРЕДЛОГ ЗА РУЧАК: Крменадле на италијански начин, нема бољег ручка](/data/images/2024-05-30/490336_shutterstock-meso-u-sosu_kf.jpg?time=1717280228)
НАШ ПРЕДЛОГ ЗА РУЧАК: Крменадле на италијански начин, нема бољег ручка
Мекане крменадле из тигања, сочне и укусне.
02. 06. 2024. у 11:00
![РЕЦЕПТ ЗА КРЕМАСТЕ КРМЕНАДЛЕ У СОСУ ОД СЕНФА: Сочне и неодољиве РЕЦЕПТ ЗА КРЕМАСТЕ КРМЕНАДЛЕ У СОСУ ОД СЕНФА: Сочне и неодољиве](/data/images/2024-06-06/493290_shutterstock-krmenadle-u-sosu_kf.jpg?time=1717684642)
РЕЦЕПТ ЗА КРЕМАСТЕ КРМЕНАДЛЕ У СОСУ ОД СЕНФА: Сочне и неодољиве
Кремасте крменадле у сосу од сенфа праве се са павлаком за кување и соком од јабуке.
06. 06. 2024. у 16:37
![ДАНАШЊИ УКУСАН РУЧАК: Домаћи пилећи паприкаш, нема лакшег рецепта, а имаћете издашан ручак за целу породицу ДАНАШЊИ УКУСАН РУЧАК: Домаћи пилећи паприкаш, нема лакшег рецепта, а имаћете издашан ручак за целу породицу](/data/images/2023-02-03/315152_pileci-paprikas_kf.jpg?time=1717665277)
ДАНАШЊИ УКУСАН РУЧАК: Домаћи пилећи паприкаш, нема лакшег рецепта, а имаћете издашан ручак за целу породицу
Доносимо вам најбољи рецепт за пилећи кромпир паприкаш, којем нема равног.
06. 06. 2024. у 11:00
![РУЧАК КОЈИ ОСВАЈА: Свињска џигерица у сосу од павлаке РУЧАК КОЈИ ОСВАЈА: Свињска џигерица у сосу од павлаке](/data/images/2024-06-04/492508_shutterstock-svinjska-dzigerica-u-sosu-od-pavlake_kf.jpg?time=1717572336)
РУЧАК КОЈИ ОСВАЈА: Свињска џигерица у сосу од павлаке
Сочно месо и одличан баланс укуса, идеја за ручак који не треба прескочити.
05. 06. 2024. у 09:00
![РИЖОТО СА ПОВРЋЕМ: Ручак који ће цела породица обожавати РИЖОТО СА ПОВРЋЕМ: Ручак који ће цела породица обожавати](/data/images/2024-06-03/492165_shutterstock-rizoto-sa-povrcem_kf.jpg?time=1717422112)
РИЖОТО СА ПОВРЋЕМ: Ручак који ће цела породица обожавати
Укусно јело, а лако за припрему.
03. 06. 2024. у 15:23
Најновије из рубрике
![СЛАСНА ХЛАДНА ПОСЛАСТИЦА КОЈА СЕ НЕ ПЕЧЕ: Чизкејк са боровницама по корејском рецепту (ВИДЕО) СЛАСНА ХЛАДНА ПОСЛАСТИЦА КОЈА СЕ НЕ ПЕЧЕ: Чизкејк са боровницама по корејском рецепту (ВИДЕО)](/data/images/2024-06-16/496995_screenshot-2024-06-16-201842_kf.jpg?time=1718626764)
СЛАСНА ХЛАДНА ПОСЛАСТИЦА КОЈА СЕ НЕ ПЕЧЕ: Чизкејк са боровницама по корејском рецепту (ВИДЕО)
ЧИЗКЕЈК се правио још у античкој Грчкој и то од само три састојка - брашна, сира и меда.
17. 06. 2024. у 14:00
![ОДУШЕВИЋЕ ВАС УКУСОМ: Кремасти, густи потаж од две врсте печурака, савршен за ручак ОДУШЕВИЋЕ ВАС УКУСОМ: Кремасти, густи потаж од две врсте печурака, савршен за ручак](/data/images/2024-06-16/496978_shutterstock-119522767_kf.jpg?time=1718615857)
ОДУШЕВИЋЕ ВАС УКУСОМ: Кремасти, густи потаж од две врсте печурака, савршен за ручак
ПОТАЖ од две врсте печурака је одличан избор, јер можете да комбинујете оне врсте печурака које желите, а једноставно се припрема.
17. 06. 2024. у 11:00
![ИДЕАЛНО ЗА ДОРУЧАК ИЛИ ВЕЧЕРУ: Слано пециво од лиснатог теста пуњено сланином и виршлама (ВИДЕО) ИДЕАЛНО ЗА ДОРУЧАК ИЛИ ВЕЧЕРУ: Слано пециво од лиснатог теста пуњено сланином и виршлама (ВИДЕО)](/data/images/2024-06-16/496948_screenshot-2024-06-16-192227_kf.jpg?time=1718604980)
ИДЕАЛНО ЗА ДОРУЧАК ИЛИ ВЕЧЕРУ: Слано пециво од лиснатог теста пуњено сланином и виршлама (ВИДЕО)
ДАНАС вам предлажемо да испробате рецепт за пециво од лиснатог теста са виршлама и сланином.
17. 06. 2024. у 07:00
![ТОПИ СЕ У УСТИМА: Торта бела шума, декадентни дезерт савршен за прославе ТОПИ СЕ У УСТИМА: Торта бела шума, декадентни дезерт савршен за прославе](/data/images/2024-06-15/496637_shutterstock-1720532176_kf.jpg?time=1718480344)
ТОПИ СЕ У УСТИМА: Торта бела шума, декадентни дезерт савршен за прославе
ТОРТА бела шума има магично име, али је подједнако и укусна због магичне комбинације трешања и беле чоколаде.
16. 06. 2024. у 13:00
![ЛЕПЕ СЕ ЗА ПРСТЕ: Ребарца са савршеним преливом, као из ресторана ЛЕПЕ СЕ ЗА ПРСТЕ: Ребарца са савршеним преливом, као из ресторана](/data/images/2024-06-15/496626_shutterstock-1929416018_kf.jpg?time=1718479211)
ЛЕПЕ СЕ ЗА ПРСТЕ: Ребарца са савршеним преливом, као из ресторана
Ребарца могу да буду од различитих врста меса, а у овом рецепту се користе свињска ребарца.
16. 06. 2024. у 10:00
Коментари (0)