ШНИЦЛЕ СА ПОВРЋЕМ И СЛАНИНОМ ИЗ РЕРНЕ: Конкретан оброк држаће вас дуго ситим, а осваја од првог залогаја
Уколико вам треба ручак на брзака онда је ово рецепт за вас.
Састојци:
- 4 свињске шницле
- по жељи поврћа (шаргарепе, паприка,
- црног или празилука, парадајза)
- 2-3 чена белог лука
- со
- бибер
- суви биљни зачин
- туцана љута паприка
- 50 г суве сланине
- неколико кашика киселе павлаке
Припрема:
Рерну загрејте на 220 степени. Излупајте шницле па их посолите и побиберите. Исеците поврће на колутове. У ватросталну посуду сипајте поврће , па га посолите и побиберите, и додајте суви биљни зачин и љуту туцану паприку. Измешајте па преко тога поређајте шницле. Сланину исеците на тракице, па наређајте преко шницли. Поклопите и пеците око пола сата у рерни загрејаној на 220 степени. Извадите и прелијте киселом павлаком па допеците још 10 минута, без покривања. Пријатно!
(Trpeza)
Препоручујемо
МЕДИТЕРАНСКИ ПИРИНАЧ: Посно јело са тајним састојком који му даје посебан шмек
09. 04. 2024. у 17:52
УКРАЈИНСКИ БОРШЧ: Најпознатија чорба на свету, за јак имунитет и снагу
09. 04. 2024. у 11:00
НАЈУКУСНИЈИ УШТИПЦИ ОД ПОВРЋА И СИРА: Брзи и мекани, савршени за почетак дана
09. 04. 2024. у 09:00
Нови Samsung Neo QLED телевизори померају границе кућне забаве
У СВЕТУ кућне забаве, где сваки пиксел, боја и детаљ чине разлику, нови Самсунг телевизори, недавно представљени на Унбоx&Дисцовер догађају, ступају на сцену са револуционарним иновацијама.
26. 04. 2024. у 16:00
САД И ТЗВ. КОСОВО ХОЋЕ ДА ИМА СОПСТВЕНУ СРЕБРЕНИЦУ! Председница лажне државе у перфидној игри оптужила Београд
ПРЕДСЕДНИЦА лажне државе Косово Вљоса Османи, и поред тога што још нису прескочили последњу станицу ка чланству у Савету Европе - гласање на Комитету министара 17. маја најављује да ће породице несталих моћи да туже Србију Европском суду за људска права за повреду права на живот њихових најмилијих.
29. 04. 2024. у 07:00
ДУШКО НАПУСТИО СРБИЈУ: Објавио слику тајанствене црнке (ФОТО)
ФОТОГРАФИЈА Душка Тошића усијала друштвене мреже
30. 04. 2024. у 16:11 >> 16:22
Коментари (0)