СПЕЦИЈАЛИТЕТ КОЈИ ЋЕТЕ ОБОЖАВАТИ! Риба у соја сосу, лагани ручак
ЛАГАНИ ручак који одлично иде уз кувани пиринач и све врсте поврћа.
Потребно:
* риба по жељи, 1 кг
* празилук, 1 ком
* уље, 2 кашике
* соја сос за рибу и морске плодове, 1 дл
Припрема:
- Очистите рибу и направите лагане прорезе у рибљем месу са једне и са друге стране. Исецкајте ђумбир и празилук на уске танке штапице и ставите их у прорезе рибе. Рибу тако кувајте на пари око десет минута.
- Након што је риба скувана процедите вишак воде који се створио након кувања и загрејте уље у посебној посуди. У уље можете да додате зачине или љуту папричицу. Загрејано уље прелијте преко рибе. На крају све залијте соја сосом и рибу послужите са куваним пиринчем и поврћем по жељи.
(Super recepti/Žena)
ЗЕЛЕНСКИ САЗВАО ЧИТАВ ГЕНЕРАЛШТАБ: Издао хитно наређење, тек сада следи хаос на фронту у Украјини
УКРАЈИНСКИ председник Владимир Зеленски хитно је сазвао састанак са високо позиционираним званичницима Генералштаба и војске због ситуације на фронту, наводи британски експерт Александар Меркурис на свом блогу на Јутјубу.
04. 05. 2024. у 20:06
У НЕДОУМИЦИ СТЕ? "Васкрсе" или "воскресе"? Овако се правилно честита Ускрс или Васкрс?
У СУСРЕТ највећем православном празнику, покушаћемо да разбијемо недоумице око тога како је правилно честитати Ускрс односно Васкрс.
04. 05. 2024. у 21:16
ПОСЛЕ ОПТУЖБИ ДА КРИЈЕ НАЦИОНАЛНОСТ И ВЕРОИСПОВЕСТ: "Ја сам Српкиња, крстићу сина у Храму!" Маја Беровић о ПРАВОМ имену и пореклу
"ЈА САМ Српкиња и поносим се тиме!"
01. 05. 2024. у 13:14
Коментари (0)