НАШ ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Посне поховане тиквице из рерне

Новости онлајн

26. 08. 2023. у 07:00

УЖИВАЋЕТЕ уз ову верзију похованих тиквица припремљених на много здравији начин, са доста мање уља.

НАШ ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Посне поховане тиквице из рерне

Фото: Пекселс

Састојци за посне поховане тиквице из рерне:

2 тиквице,

200мл киселе воде,
2 кашике брашна,
2 кашике презли,
со, млевени бибер,
30мл уља,
по жељи бели лук, грануле,
уље.

Посне поховане тиквице из рерне се припремају на следећи начин:

  • Тиквице огулити, па исећи на тање листове.
  • Посолити и оставити 30 мин да пусти сок, па оцедити.
  • У чинију ставити киселу воду, брашно, презле бибера , уље и све добро изједначити.
  • Тиквице провући кроз припремљену смесу и ређати у подмазан плех.
  • Пећи на 220 степени Ц да лепо порумени 30-40 мин.

(поснајела.рс)

БОНУС ВИДЕО:

ИЗНЕНАДИТЕ ВОЉЕНУ ОСОБУ: Пет минута до торте без печења

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

СКАНДАЛ У РИМУ: Новак Ђоковић погођен флашом у главу! (ВИДЕО)