НАШ ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Посни пилав са буковачом

Новости онлајн

25. 08. 2023. у 11:45

УЗ МАЛО састојака, савршен ручак!

НАШ ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Посни пилав са буковачом

Фото: Пекселс

Састојци за посни пилав са буковачом:

1 главица црног лука,

2 чена белог лука,
2 шаргарепе,
400 г буковаче,
1 шоља пиринча,
со, бибер,
першун за декорацију,
зачини по укусу,
уље.

Посни пилав са буковачом се припрема на следећи начин:

  • Тигањ загрејете, па додајте мало уља, а онда и црни, ситно сецкани лук.
  • Динстајте га три минута.
  • Шаргарепу и бели лук исецкајте ситно, а буковачу на листиће, па додајте у тигањ.
  • Динстајте све пет минута и додајте зачине.
  • Пиринач оперите у две воде, па га додајте у тигањ.
  • Поврће прелијте водом да огрезне и кувајте још пет минута.
  • Преместите га у плех који сте претходно науљили, па пеците у рерни на 200 степени, 45 минута.
  • Пилав извадите из рерне и декоришите свежим першуном, па га служите уз омиљену сезонску салату.

(поснајела.рс)

БОНУС ВИДЕО:

ИЗНЕНАДИТЕ ВОЉЕНУ ОСОБУ: Пет минута до торте без печења

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

СКАНДАЛ У УЈЕДИЊЕНИМ НАЦИЈАМА: Погледајте шта је учинио представник Израела (ВИДЕО)