ПИКАНТНА РЕБАРЦА: Сва тајна је у маринади
29. 01. 2023. у 15:47
Сједините све наведене састојке и натопите ребра у маринади. Оставите их у покривеној посуди, у фрижидеру, да добро упију зачине, најмање два сата.

Foto: Shutterstock
Након тога оцедите ребра од маринаде и пеците их на роштиљу или у рерни. Уколико изаберете први начин, загрејте роштиљ и намажите ребра парчетом лука. Ставите ребра да се пеку, окрећите их често и сваки пут намажите маринадом помоћу четке.
У другом случају ставите маринирана ребра у посуду за печење, покријте фолијом и пеците у загрејаној рерни, око 70 минута. Затим скините фолију и пеците још 20-30 минута, док лепо не порумене. Ребра служите са прилогом и салатом по избору.
Потребно је:
- 1 кг меснатих свињских ребара
- 500 мл пива
- 2 кашике меда
- 50 мл соја соса
- 2 кашике кечапа
- 1/2 кашичице чили паприке
- кашичица млевене зачинске паприке
- соли по укусу
- свеже млевени бибер

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!
АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.
03. 06. 2023. у 15:03

ОВО ЈЕ МУШКАРАЦ КОЈИ ЈЕ ПРЕТУКАО БЕБУ И СУПРУГУ: Страшно насиље на Звездари, шестомесечно дете има хематоме на глави
ДВАДЕСЕТШЕСТОГОДИШЊА жена је јутрос око осам часова довела бебу стару шест месеци са видљивим повредама у болницу у Тиршовој.
02. 06. 2023. у 18:59

"ДРХТАЛА САМ ЗБОГ МОКЕ СЛАВНИЋА" Драгана се присетила неугодне ситуације: "Рекао је, ништа не брини"
ВОДИТЕЉКА Драгана Катић открила је да је свој први интервју у каријери радила са бившим кошаркашем Моком Славнићем.
04. 06. 2023. у 16:16
Коментари (0)