ПИКАНТАН И СОЧАН РУЧАК: Бело месо запечено са сиром и љутом папричицом
Ово је најбољи начин да направите бело месо, а само треба да га лепо зачините, а онда поспете сиром и љутом папричицом, па запечете.
Фото Shutterstock
Састојци:
- 2 кашике маслиновог уља
- 3 пилећег филеа
- 1 чен белог лука
- 1/2 кашичице млевеног кима
- 6 кашика салсе
- 150 г чедар сира
- 1/2 љуте папричице
Припрема:
Засеците бело месо у облику дијаманта, па посолите, побиберите, поспите кимом и ренданим белим луком. Прелијте уљем и утрљајте. Затим окрените на другу страну, па опет посолите, побиберите, поспите кимом и ренданим белим луком. Прелијте уљем и утрљајте.
У тигањ сипајте мало уља, па испржите бело месо са свих страна. Пржите 4-5 минута укупно.
Поређајте месо у тепсију обложену пек-папиром, па поспите ренданим сиром, па преко поређајте љуту папричицу исечену на колутове. Пеците у загрејаној рерни на 190 °C око 15-20 минута.
(stvarukusa/mondo)
Препоручујемо
ЕКСКЛУЗИВНО - УРАНИЈУМ И ТЕШКИ МЕТАЛИ ОТКРИВЕНИ У ТКИВУ ГЕНЕРАЛА ПАВКОВИЋА: Из италијанске лабораторије стигли резултати анализа (ФОТО)
У ТУМОРСКОМ ткиву генерала Небојше Павковића, које је 15. септембра послато на анализе у специјализовану лабораторију у Италији, пронађени су уранијум и тешки метали у екстремно високим концентрацијама!
29. 11. 2025. у 08:00
ОТАЦ ПАДАО У НЕСВЕСТ, ХИТНА ИНТЕРВЕНИСАЛА НЕКОЛИКО ПУТА Мучне сцене на сахрани Ане Радовић - Из породичне куће је испратили на вечни починак
ДАНАС је на Златиборском гробљу сахрањена Ана Радовић из Чајетине, која је погинула у тешкој сабраћајној несрећи на магистралном путу код Чачка.
28. 11. 2025. у 14:45
ЂАК НАСМЕЈАО СРБИЈУ: Ево како је на контролном одговорио на питање о називу наше ХИМНЕ: "Детету бих дао ДЕСЕТКУ"
ГРЕШКЕ из школских свезака понекад умеју да измаме најшире осмехе, што потврђује и ситуација у којој се нашао један малишана из Србије. Све је почело када је његова мама на интернету поделила његове одговоре са контролног задатка из предмета Свет око нас. Један од њих одушевио је кориснике друштвених мрежа.
05. 12. 2025. у 11:27
Коментари (0)