ЕВО два трика за најједноставнији и најкремастији рижото.
Најновије из рубрике
НЕКАДА НАМ ТРЕБА НЕШТО ДРУГАЧИЈЕ НА НАШОЈ ТРПЕЗИ: Пробајте укусан рикота намаз
Рикота је врло специфичан и занимљив сир, а у великој је љубави са орасима и медом, као и већина сирева. Зато овом намазу неће бити ништа потребно осим хлеба, како би вам дочарао фантастичан спој укуса.
27. 05. 2024. у 13:00
НАЈЈЕДНОСТАВНИЈА И УКУСНА САЛАТА ОД ТИКВИЦА: Укус који иде уз свако јело
ИМА људи који тиквице као салату конзумирају као самосталан оброк, а они други их једу уз кромпир, месо, чак и тестенину.
27. 05. 2024. у 11:00
НЕМАТЕ ЈАЈА У ФРИЖИДЕРУ: Ево чиме можете да премажете пециво за златну кору
Можете да правите пециво у сланој и слаткој верзији, а оно што је заједничко скоро сваком рецепту је премазивање. Али шта се дешава када у кући немате јаја, а пециво је спремно за печење? Руска куварица Јулија Архипова открива које то алтернативе можете да користите, а да добијете ту предивну златну боју коре.
27. 05. 2024. у 09:00
СЛАНА РОЗЕН ТОРТА: Слој један, па други, очас посла готова
Било да је реч о недељном ручку, рођендану или доласку драгих гостију, овај диван сланиш задивиће сваког ко га проба.
27. 05. 2024. у 07:00
ГАБОН ТОРТА: Најлепша торта са чоколадом и лешницима
Габон торта представља праву посластицу за све љубитеље интензивних чоколадних укуса. Ова богата, кремаста торта, својим слојевима и текстуром обећава интезитет и сензуалност укуса.
26. 05. 2024. у 17:00
Коментари (0)