ЗА ЈАПАНСКУ КАЈГАНУ КАЖУ ДА ЈЕ НАЈУКУСНИЈА НА СВЕТУ: Ово је најбољи начин спремања јаја који сте икад пробали
АКО сте се икад питали како Јапанци праве најбољу кајгану - њихов рецепт је пред вама. Укус ће вас очарати, сигурни смо у то.
Јапанска кајгана је спој фантастичног укуса и ваздушасте структуре. Када је једном направите на овај начин, ретко ћете се враћати оном старом. Обожавају је и највећи гурмани, осваја све при првом залогају и нико се не зауставља на једној порцији.
Састојци:
* 4 јајетаа
* 2 кашичице соја соса
* прстохват шећера
* мало супе из кесице размућене у врло мало воде (довољна је једна кашика)
* мало путера.
Припрема
Јаја, пиринчано вино, шећер и мало супе размућене у води помешајте у ванглици, али водите рачуна да се не направи пена. У тигању растопите мало путера на средњој температури и сипајте отприлике трећину смесе. Кад смеса мало очврсне, помоћу штапића мотајте у ролат према средини.
На празан простор у тигању сипајте пола преостале смесе, па кад очврсне, ролат намотајте назад. Понављајте док не потрошите сву смесу од јаја. Водите рачуна да се јаја добро испеку!
По жељи, док су је смеса од јаја још ровита, сипајте мало ренданог качкаваља или измрвљеног сира - биће још укусније!
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
ПРЕУКУСНЕ ПЉЕСКАВИЦЕ ОД ПИЛЕТИНЕ: Послужите их уз пире кромпир и неку фину салатицу
12. 10. 2023. у 15:00
ПУТИН ИМЕНОВАО ШОЈГУА: Ево коју ће нову функцију обављати бивши министар одбране Русије
ПРЕДСЕДНИК Русије Владимир Путин именовао је Сергеја Шојгуа за секретара Савета безбедности Русије.
12. 05. 2024. у 20:42
ТЕРОР СЕ СМУЧИО И ИЗРАЕЛЦИМА Шок на америчкој Си-Ен-Ен: Приказани логори за Палестинце смештене у војним базама у пустињи
ПРАВО из "ведрог медијског неба" на Си-Ен-Ен је у петак емитован подужи ТВ прилог о злоставању палестинских затвореника у Војној бази Сде Теиман у пустињи Негев, а потврђено је и да се друге две израелске касарне базе Анатот и Офер на окупираној Западној обали користе за тамничење Палестинаца.
12. 05. 2024. у 20:51
АКО НЕКОМ ПОЗАЈМИТЕ ОВУ КЊИГУ, НЕ ОЧЕКУЈТЕ ДА ВАМ ЈЕ ВРАТИ!
Спремите се за путовање кроз тамни подземни свет за који до сада нисте знали.
09. 05. 2024. у 11:33
Коментари (0)