РУСИ СЕ КУНУ У ОВАЈ РЕЦЕПТ: Најбољи уштипци од 4 састојака - готови за 15 минута

Novosti online

08. 08. 2023. у 17:09

Руски рецепт за уштипке од 4 састојка је идеалан и за жене које нису веште у кухињи!

РУСИ СЕ КУНУ У ОВАЈ РЕЦЕПТ: Најбољи уштипци од 4 састојака - готови за 15 минута

Foto: Jutjub

Уштипци спадају у једно од омиљених пецива у Србији и скоро да не постоји дом у којем се не спремају.

Приганице, уштипци или мекике су пецива од теста која се брзо и лако праве, а невероватно су укусни.

Ми вам у наставку текста доносимо један сјајан рецепт у којем ћете сигурно уживати.

Можете их служити са кајмаком или киселим млеком. Такође, на сто изнестите сир, шунку и парадајз по жељи. Тако ћете заокружити већ савршен укус уштипака.

Састојци:

  • 4 јаја
  • 500 г јогурта
  • 500 г брашна
  • 1 кесица прашка за пециво

Припрема:

1. Умутите јаја, па додајте јогурт.

2. Сједините, па сипајте мало соли и просејано брашно са прашком за пециво.

3. Лепо промешајте, па науљите кашику и вадите уштипке, па сипајте у шерпу са доста уља.

4. Пржите и вадите на убрус да се оцеде.

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Две звезде – једно спектакуларно вече!  Да загреје и преокрене будућност

Две звезде – једно спектакуларно вече! Да загреје и преокрене будућност

Рефлектори српске престонице синоћ су били уперени у две звезде - легендарног Здравка Чолића и заиста јединствену, потпуно нову звезду међу уређајима за загревање дувана - Плоом! У препуној хали 5 Београдског сајма, пред више од 1.500 људи и уз добро познате хитове као што су "Ти си ми у крви", "Чија је оно звезда“ и "Тебе чувам за крај", ЈТИ, прва и једна од највећих јапанских инвестиција и цигаретна копанија број један у Србији, лансирала је Ploom X Advanced - најсавременији уређај за загревање дувана са иновативном и јединственом HeatFlow технологијом усавршеном у Јапану.

10. 05. 2024. у 16:45

Коментари (0)

ДЕНВЕР = ЧУДО: Како је тајна вечера Нагетса на коју није позван само Јокићев омиљни саиграч спасила сезону Николи и НБА шампионима