РЕЦЕПТ ЗА НАЈТРАЖЕНИЈУ ЧОРБУ: Данашњи ручак - ништа лакше (ВИДЕО)
ЧОРБА са пилетином и поврћем
Пилећа чорба - Састојци:
600 г пилећег меса
1 главица црног лука
1 корен целера и лишћа
пашканат
бамија или шака грашка
мало бибера, соли
ловоров лист по жељи
1 жуманце
2 кашике киселе павлаке
1 кашичица брашна
по жељи суви зачин
першунов лист
мало уља
Пилећа чорба - Припрема:
На уљу пропржити ситно сецкан лук, додати сецкану шаргарепу и остало сецкано поврће. Кад се мало издинста додати месо. Додати мало бибера у зрну, по жељи ловоров лист. Кувати месо да омекша.
Кувано месо извадити решеткастом кашиком и одвојити од костију. У чинију ставити жуманце, додати павлаку и брашно. Добро измутити жицом.
Убацити једну кутлачу чорбе и жицом измешати. Додати још једну кутлачу супе и измешати, а затим убацити у чорбу.
Пустити да чорба избаци два-три кључа, додати соли, бибера, першуновог листа. Наша бегова чорба је готова. Уживајте!
Препоручујемо
АКО ВОЛИТЕ ЈАБУКЕ, ОВО ЈЕ ПОСЛАСТИЦА ЗА ВАС: Брз и једноставан рецепт (ВИДЕО)
14. 03. 2023. у 15:00
ШТА ЈЕ РУСКИ ПЛАН “Н”: Украјина би могла да остане без неколико важних области уколико Москва успе (ВИДЕО)
ЊИХОВ примарни циљ је заштита руских пограничних региона, као што је Белгород, али секундарни циљеви су заузимање Харкова, Сумија и Дњепропетровска.
26. 04. 2024. у 20:00 >> 07:55
ОВО ЈЕ ЧОВЕК КОЈИ ЈЕ У НИШУ НЕУТРАЛИСАО ТОНУ ТЕШКУ АВИО-БОМБУ СА 430 КГ ЕКСПЛОЗИВА: То исто је радио 2011. у Крагујевцу и 2013. на Дорћолу
АКО игде постоји "вага" за мерење снаге људског духа, колико ли би на њеној скали тежила она коју има деминер Михаило Маринковић (48), из Панчева, припадник Сектора за ванредне ситуације МУП Србије? Колико би на њен тас стало његове одважности, сталожености, потпуне концентрације..., у тренутку док је, минуле недеље у Нишу, сам прилазио неексплодираној авио-бомби тешкој 1.000 килограма која носи 430 килограма експлозива, заосталој из НАТО агресије?
27. 04. 2024. у 07:00
ЉУДИ СЕ ЧУДЕ: Жика прима ОГРОМНУ пензију - "службеник три пута проверавао, није могао да верује"
"ТАЈНА је у томе што је мене покојни Александар Тијанић научио да то тако радим..."
26. 04. 2024. у 22:32
Коментари (0)